regina elisabeta a II-a
Actualitate

Starea de sănătate a reginei Elisabeta a II-a nu este cea mai bună. / Foto: Getty Images

Îngrijorări serioase în ceea ce privește starea de sănătatea a reginei Elisabeta a II-a. Este sub supraveghere medicală la Balmoral

Medicii sunt îngrijoraţi de starea de sănătate a reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii şi au recomandat ca aceasta să rămână sub supraveghere medicală, a anunţat joi, 8 septembrie, Palatul Buckingham, informează Reuters și Agerpres.

UPDATE 17:00: Zeci de oameni au început să se adune în fața Palatului Buckingham, dar și în fața Castelului Balmoral, acolo unde se află Elisabeta a II-a, arătându-și sprijinul față de aceasta. Toți cei patru copii ai reginei sunt alături de ea la Balmoral.

UPDATE 15:45: Conform BBC, toți copiii reginei sunt deja alături de ea sau se îndreptă spre Balmoral. Prințul Charles și soția acestuia, Camilla, au ajuns în Scoția. Prințesa Anne era deja în Scoția, în timp ce Edward și Andrew sunt pe drum. De asemenea, și prințul William a plecat din Windsor spre Scoția pentru a fi alături de bunica lui. Mai mult, și prințul Harry se află pe drum spre Balmoral.

Suverana britanică, în vârstă de 96 de ani, rămâne la Castelul Balmoral, reşedinţa sa din Scoţia. O sursă de la palat a declarat că membrii apropiaţi au fost informaţi şi a minimalizat speculaţiile potrivit cărora suverana ar fi căzut.

"După o evaluare mai amănunțită în această dimineață, medicii reginei sunt îngrijorați cu privire la sănătatea Majestății Sale și au recomandat ca ea să rămână sub supraveghere medicală", a transmis Casa Regală într-un comuniat citat de BBC.

Citește și: Regina Elisabeta și-a concediat cea mai bună prietenă din cauza unei glume deplasate: „Mi-a spus doar două cuvinte”

Cu o zi înainte, regina a fost nevoită să anuleze o întâlnire virtuală planificată cu miniştrii de rang înalt, după ce a fost sfătuită de medici să se odihnească. În 6 septembrie, ea a fost fotografiată în timp ce o numea pe Liz Truss în funcţia de prim-ministru al ţării, la Castelul Balmoral. Truss a declarat că întreaga ţară va fi profund îngrijorată de această veste.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Ce mănâncă regina Elisabeta în fiecare zi, încă de la vârsta de cinci ani. Fostul ei bucătar a dezvăluit care e gustarea ei favorită

''Gândurile mele - şi ale oamenilor din întreg Regatul nostru Unit - sunt alături de Majestatea Sa Regina şi de familia sa în aceste momente'', a transmis noul premier al Marii Britanii.

Foto: Profimedia, Getty Images

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri