Regina Elisabeta/ Profimedia
Divertisment

Regina Elisabeta/ Profimedia

Regina Elisabeta și-a concediat cea mai bună prietenă din cauza unei glume deplasate: „Mi-a spus doar două cuvinte”

Regina Elisabeta a fost înconjurată de prieteni toată viața, fiecare dintre ei oferindu-i sprijin și îndrumări neprețuite pe parcursul domniei sale de 70 de ani. Însă acest cerc de apropiați nu a fost niciodată mai important ca acum, de când soțul ei, prințul Philip, a murit. 

Contesa de Wessex și nepoata ei, Lady Sarah Chatto, se numără printre membrii familiei pe care se bazează în momentele dificile Regina, iar o altă figură cheie este stilista Majestății Sale, Angela Kelly. Angela a lucrat pentru familia regală mai bine de 25 de ani și și-a lansat cartea „The Other Side of the Coin: The Queen, the Dresser and the Wardrobe” în 2019, cu binecuvântarea monarhului.

Cartea este plină de anecdote încântătoare despre relația lor apropiată, una dintre aceste vorbind despre o farsă hilară pe care Angela i-a făcut-o Reginei, în timpul vizitei lor din Australia. Potrivit acesteia, Regina chiar a concediat-o pe moment pentru gluma prea deplasată. 

Citește și: Ce mănâncă regina Elisabeta în fiecare zi, încă de la vârsta de cinci ani. Fostul ei bucătar a dezvăluit care e gustarea ei favorită

Kelly a călătorit alături de regina Elisabeta în Australia, în anul 2006, pentru un turneu regal. Ele au discutat despre faptul că vor să vadă păsările kookaburra, iar Angela s-a folosit de acest detaliu pentru a-i face o farsă Reginei de Ziua Păcălelilor. Atunci, ea a cumpărat o versiune de jucărie a păsării și a păcălit-o pe Regină că una dintre acestea a murit. După ce a cumpărat jucăria de la o piață din apropiere, Kelly a pus-o apoi într-o cușcă pentru păsări, pe balconul apartamentului regal.

„Îmi amintesc că Regina a ieșit afară și a strigat: «Este o kookaburra!». M-am dus să deschid cușca și ea a urlat la mine: «Nu! Nu face asta! Va zbura!». Întorcându-mă către Majestatea Sa în timp ce încercam să fiu serioasă, i-am spus solemn că era moartă. Părea îngrozită când mă îndreptam spre ea cu brațele întinse, însă, în momentul când mi-a luat pasărea din mâini, și-a dat seama că o păcălisem”, a povestit Angela Kelly în cartea sa. 

Citește și: De ce a fost regina Elisabeta neașteptat de fericită de nunta prințului William și a lui Kate Middleton

Regina este cunoscută pentru faptul că are simțul umorului și cu greu o poți păcăli fără să se întoarcă împotriva ta. Kelly a continuat atunci să povestească că Regina s-a uitat la ea cu un rânjet răutăcios și a rostit un lucru care a șocat-o pe Angela: „Mi-a spus doar două cuvinte: Ești concediată”, a povestit stilista. 

Desigur că acest lucru nu s-a întâmplat, însă vorbele Reginei au făcut-o pe Angela să creadă pe moment că rolul ei în slujba monarhului a luat sfârșit. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri