Întâlnirea dintre prințul Harry și Regele Charles/ Profimedia
Actualitate

Întâlnirea dintre prințul Harry și Regele Charles/ Profimedia

Întâlnirea dintre prințul Harry și Regele Charles a durat doar 30 de minute. Ultima dată când cei doi s-au văzut a fost la încoronare

La scurt timp după ce prințul Harry a aflat că tatăl său, Regele Charles, a fost diagnosticat cu cancer, acesta a decis să se întoarcă în Marea Britanie pentru a fi alături de el. Marți, ducele de Sussex a ajuns în Londra și s-a întâlnit de urgență cu suveranul. 

Prințul Harry a călătorit din SUA în Marea Britanie la doar o zi după ce a aflat că Regele Charles este bolnav. Soțul lui Meghan Markle, în vârstă de 39 de ani, a ajuns pe marți pe aeroportul Heathrow din Londra și s-a deplasat direct la Clarence House, reședința Regelui Charles, care are 75 de ani, însoțit de polițiști. Cei doi au avut o întrevedere de aproximativ 30 de minute.

Citește și: Regele Charles l-a sunat imediat pe prințul Harry după ce a fost diagnosticat cu cancer. Ducele a plecat deja la Londra

Este pentru prima dată când Harry și-a văzut tatăl de la încoronare, care a avut loc în urmă cu nouă luni. Cu toate acestea, Regele și fiul său au petrecut doar o jumătate de oră. Harry a ajuns la ora trei și un sfert, iar 30 de minute mai târziu, Charles și Camilla au fost văzuți plecând de la Clarence House și îndreptându-se la Sandringham, acolo unde monarhul va rămâne pentru a se recupera. Surse din Palat susțin că Regele își va petrece cea mai mare parte din timp în mediul rural, revenind în Londra doar o dată pe săptămână pentru afaceri și tratament suplimentar, relatează Mirror

Întâlnirea dintre prințul Harry și Regele Charles/ Profimedia
Întâlnirea dintre prințul Harry și Regele Charles/ Profimedia

Relația dintre Harry și Charles este una tensionată încă de când fiul său cel mic a decis să părăsească Marea Britanie și să se mute în California alături de soția sa, Meghan Markle, în 2020. 

Motivul pentru care Meghan Markle nu a fost să-l viziteze pe Regele Charles

Prințul Harry a călătorit singur în Marea Britanie, iar Meghan a rămas singură cu cei doi copii ai lor, Archie și Lilibet, în SUA. Fostul majordom al Regelui Charles a vorbit despre motivul pentru care se crede că fosta actriță nu și-a însoțit soțul în această călătorie, după ce a aflat că monarhul a fost diagnosticat cu cancer. 

Zvonurile care circulă în presa internațională susțin că Meghan a promis că nu se va mai întoarce niciodată în Regatul Unit, iar o sursă care a lucrat anterior pentru familia regală a declarat că Harry trebuia să facă această călătorie singur. 

Citește și: Meghan şi Harry, atacaţi de tabloidele britanice după apariţia lor în Jamaica: "Disperaţi să fie văzuţi", "Insensibili" şi "Provocatori

„Meghan a considerat că cea mai bună decizie este să stea acasă cu copiii. Ea crede că Harry trebuie să facă asta singur”, a spus Grant Harrold pentru New York Post.

Grant a lucrat ca majordom pentru regele Charles timp de șapte ani, pe vremea când suveranul era încă prinț. „Este tatăl lui. Ea este conștientă de relația lor și probabil l-a încurajat să vină”, a adăugat acesta. 

Chiar dacă Meghan nu a plecat cu Harry în Marea Britanie, Grant nu exclude posibilitatea că ea să i se alăture soțului ei curând, împreună cu copiii. „Sigur va veni la un moment dat și îi va aduce și pe nepoții Regelui Charles”. 

Cu toate acestea, potrivit autorului regal Omid Scobie, Meghan ar fi promis în urmă cu ceva timp că nu se va mai întoarce niciodată în Anglia. „Ea nu vrea să mai pună piciorul niciodată în Marea Britanie”, a spus autorul. 

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri