archie botez
Divertisment

Primul copil al lui Meghan Markle si al printului Harry a fost botezat, in cadrul unei ceremonii private la Castelul Windsor, la care nu au avut acces jurnalistii sau publicul. / Foto: Profimedia

Reacția prințului Harry când i s-a spus că trebuie să-l învețe pe Archie protocolul regal: „El nu va crește așa”

Prințul Harry și Meghan Markle și-au întâmpinat primul lor copil, Archie, în 2019, iar în mai puțin de un an au renunțat la îndatoririle regale și s-au mutat în California. Puțini oameni au știut că cei doi au de gând să se mute din Marea Britanie, una dintre aceste persoane fiind antropologul Jane Goodall, o bună prietenă a lui Harry. 

După ce s-au mutat în SUA, Harry și Meghan și-au întâmpinat al doilea copil, pe Lilibet. Cei doi și-au dorit să-și crească copiii departe de regulile Familiei Regale, acesta fiind unul dintre motivele pentru care Harry a decis să renunțe la familia sa. 

Citește și: Lucrul pe care prințul Archie îl are în comun cu regretata regină Elisabeta. Meghan Markle a dezvăluit totul

Înainte de plecarea lor, Harry s-a întâlnit cu Jane Goodall. Ea l-a vizitat pe prinț la Frogmore Cottage, la puțin timp după ce Archie s-a născut, fiind și printre primele persoane care l-au ținut pe micul prinț în brațe. 

Jane Goodall a povestit întreaga lor întâlnire în cadrul unui interviu pentru autorul regal Robert Lacey, care a susținut în cartea „Battle of Brothers” că Harry nu a vrut ca Archie să facă parte din Familia Regală. 

Prințul Harry și Jane Goodall/ Profimedia
Prințul Harry și Jane Goodall/ Profimedia

„Meghan a intrat în cameră când interviul se apropia de final. Ea îl ținea tandru pe Archie și a lăsat-o pe Jane, în vârstă de 85 de ani, să-l ia în brațe”, a povestit Robert Lacey. 

Goodall și-a amintit că a fost surprinsă de răspunsul lui Harry atunci când ea a glumit că Archie trebuie să învețe protocolul regal. „Era foarte mic și somnoros. Cred că am fost printre primii oameni care l-au îmbrățișat, în afară de familia lor. Am menționat că Archie ar trebui să învețe protocolul regal, iar reacția lui Harry m-a surprins: „Nu! El nu va crește așa”, a mărturisit Jane. 

Citește și: Prințul Louis, cu un pas în urma prințului Archie. Etapa regală pe care fiul prințului Harry a bifat-o deja

Harry și Meghan și-au dorit să-și țină copiii departe de lumina reflectoarelor, iar Archie și Lilibet nu au participat la niciun eveniment public. Ducii de Sussex vor să le ofere acestora o educație „cât mai normală”, departe de Familia Regală. 

Într-un interviu oferit anul trecut, Harry a spus speră ca își dorește ca cei doi copiii ai săi să aibă o relație semnificativă cu familia sa, însă nu să respecte regulile impuse: „Mi-am dorit o familie, nu o instituție. Așa că, desigur, nu mi-ar plăcea nimic mai mult decât ca copiii noștri să aibă o relație cu familia mea care să le aducă numai bucurie”. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri