irina columbeanu
Actualitate

La 15 ani, Irina Columbeanu se poate lăuda deja cu o mulțime de reușite =. / Foto: Instagram

Irina, fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor, succes la 15 ani. Cum a reușit să câștige aproape 10.000 de euro

Irina, fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor, are doar 15 ani, însă are o mare pasiune pentru pictură și chiar a reușit să facă bani din aceasta.

Chiar dacă a ales să se mute în Statele Unite ale Americii, acolo unde locuiește alături de mama ei și de iubitul acesteia, celebrul Mr. Pink, Irinel Columbeanu păstrează legătura cu fiica lui și știe totul despre pasiunea ei.

Citește și: Irina, asemănare izbitoare cu Monica Gabor. Puștoaica de 15 ani a pozat într-o rochie scurtă: ”Semeni atât de mult cu mama ta!”

Vezi Secrete de muzeu și intră, din fața ecranului, în Imperial War Museum din Londra. Pe DIGI World și DIGI Online, azi de la 18:00.

În cadrul unui interviu, Irinel Columbeanu a dezvăluit că a susținut-o întotdeauna pe Irina în ceea ce privește pasiunea pentru pictură și a ajutat-o să o transforme într-o afacere, aceasta având un cont de Instagram făcut special pentru a-și expune lucrările.

„Am fost cu ea la o expoziție, ea se ducea la o școală de pictură și expoziția era organizată de acea școală. A venit și Monica cu niște prietene. Expoziția era cu vânzare a acestor taboluri, erau afișate prețurile. Așa a ajuns să le vândă. Ea are și un cont de Instagram, unde și le-a postat”, a declarat Irinel Columbeanu în cadrul unui interviu acordat unui post de televiziune, potrivit Libertatea.ro

Citește și: Cum a reușit Irina Columbeanu să-și câștige deja propriii bani. Suma strânsă până la 15 ani nu e deloc mică

De asemenea, aceasta a dezvăluit că lucrările fiicei lui au fost achiziționate și de nume importante: „A postat acele tablouri pe contul ei de Instagram, pe care îl urmărea probabil și prințesa Germaniei, care este prietenă cu Monica. Asistenta acestei prințese a venit în București și a vrut neapărat un tablou de-al Irinei, pe care eu îl aveam și i l-am dat. Aveau niște prețuri măricele aceste tablouri”, a mai spus el, precizând că aceasta a câștigat aproximativ 10.000 de euro din pictură.

Irina Columbeanu are succes în SUA

Pe lângă faptul că a fost lăudată pentru frumusețea ei, copila a fost felicitată, anul trecut, pentru rezultatele la școală și pentru faptul că o organizație din Malibu a numit-o unul dintre tinerii valoroși ai comunității.

Citește și: Irina Columbeanu se face din ce în ce mai frumoasă. Fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor a devenit o adevărată domnișoară

Fundația caritabilă Malibu Dolphin a premiat-o pe Irina Columbeanu. Aceasta a primit distincția la categoria tineret, fiind apreciată atât pentru rezultatele școlare, cât și pentru cele în sport. Este de abia în clasa a IX-a, dar Irina este o adevărată atletă, participând la competițiile școlare de baschet, tenis și atletism. În plus, face parte din consiliul elevilor la liceul din Malibu și promovează implicarea elevilor atât la școală, cât și în comunitate. Pasiunea pentru comunicare, atât scrisă, cât și vorbită a făcut-o să se implice în mai multe cluburi de lectură sau de dezbateri. Este singura boboacă de liceu nominalizată la un eveniment care-l premiază pe Tânărul Anului și este implicată în acțiuni de voluntariat. A devenit fondatoarea și președinta unui club în campusul liceului, care promovează o viață curată, fără droguri.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri