irinel columbeanu (2)
Actualitate

Irinel Columbeanu a ajuns să trăiască într-un azil. / Foto: Instagram

Irinel Columbeanu, optimist și la azil. Cum vrea să facă bani: „Poate o să mă scoată din situația asta”

Despre situația delicată în care a ajuns Irinel Columbeanu, care locuiește în prezent la azil, s-a vorbit mult în ultimele luni, însă fostul om de afaceri nu și-a pierdut speranța că vor veni vremuri mai bune pentru el.

Chiar dacă și-a pierdut toată averea și are poprire pe pensia de 2000 de lei pe care o încasează lunar, Irinel Columbeanu nu și-a pierdut speranța că va ajunge să câștige din nou bani frumoși. Ba mai mult, el are și un plan în acest sens, întrucât a dezvăluit că se gândește să scrie o carte.

Citește și: Gigi Becali reacționează după ce s-a spus că i-ar putea plăti azilul lui Irinel Columbeanu: "Unde sunt toți banii lui?"

În cadrul unui interviu, Columbeanu a dezvăluit că se gândește să scrie o carte despre viața lui la azil, întrucât crede că acest lucru i-ar putea aduce succesul.

„Sper să reuşesc să găsesc o afacere care să mă scoată din situaţia asta. Am scris şi o carte şi am crezut că o să-mi rezolv necesităţile financiare, dar nu a fost să fie aşa. Poate dacă am ambiţia asta să mai scriu o carte în care să vorbesc despre lucrurile de aici, din această instituţie, şi sper să beneficiez de bunăvoinţa celor care au publicat primele mele cărţi…”, a spus el, potrivit Libertatea

Citește și: Povestea de dragoste dintre Irinel Columbeanu și Anna Lesko. Fostul milionar s-a îndrăgostit de artistă când era minoră

De asemenea, fostul soț al Monicăi Gabor se gândește și la o altă variantă, cea în care să beneficieze de ajutorul fiicei sale: „M-am gândit și la o altă variantă, i-am propus Irinei să scrie următoarele volume şi să facă acest lucru în limba chineză”, a mai spus Irinel Columbeanu, care și-a petrecut Crăciunul la azil, potrivit Libertatea.ro.

Cine i-a plătit chiria lui Irinel Columbeanu, înainte să ajungă la azil

Irinel Columbeanu și Romanița Iovan au trăit o frumoasă poveste de dragoste în perioada 1986 - 1996, care ulterior s-a transformat într-o prietenie solidă. După ce Irinel a trecut printr-un moment dificil, fiind executat silit și pierzând vila din Izvorani, creatoarea de modă s-a oferit să-i acopere cheltuielile de închiriere pentru apartamentul în care locuia.

După ce a fost nevoit să se despartă de vila sa din Izvorani, Irinel Columbeanu a locuit într-un apartament cu două camere, amplasat într-un complex rezidențial. Romanița Iovan l-ar fi susținut financiar, achitându-i chiria lunară, însă afaceristul afirmă că această susținere s-a oprit odată cu internarea sa în azil. Cu o pensie de stat de aproximativ 2000 de lei și o poprire de 600 de lei, fostul milionar se confruntă cu dificultăți financiare.

Citește și: Povestea de dragoste dintre Irinel Columbeanu și Anna Lesko. Fostul milionar s-a îndrăgostit de artistă când era minoră

„Primesc o pensie de 1.976 de lei pe lună, dar am poprire la bancă pe pensie! Romanița m-a ajutat să-mi plătesc chiria la ultimul apartament, pe care l-am avut într-un complex rezidențial. În prezent, nu mai dețin nicio proprietate. Acum, însă, Romanița nu m-a mai ajutat, nici Monica, deloc”, a dezvăluit Irinel Columbeanu, în podcastul lui Serghei Mizil, găzduit chiar la azil.

Acum, Irinel Columbeanu își dorește să recupereze vila din Izvorani, care a fost distrusă de un incendiu în 2020. Conform declarațiilor milionarului, o avocată cu care a colaborat în trecut deține proprietatea, deși până acum se credea că aceasta aparținea băncii.

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri