iubite matthew perry
Actualitate

Actrița Julia Roberts și studenta Rachel Dunn, printre femeile pe care Matthew Perry le-a iubit foarte mult. / Foto: Profimedia

Iubirile lui Matthew Perry. De la momentul în care s-a despărțit de Julia Roberts, la logodna cu o femeie mai tânără cu 22 de ani

Matthew Perry, actorul care a făcut parte din gașca celor șase prieteni din "Friends", a murit la 54 de ani, după ce s-ar fi înecat accidental într-un jacuzzi. Niciodată căsătorit și fără copii, acesta a avut câteva relații cu femei superbe, dar nu a ajuns niciodată la altar, acesta fiind și unul dintre marile lui regrete.

În apogeul celebrității sale și a serialului "Friends", Matthew a avut relații cu actrițele Julia Roberts, Neve Campbell și Yasmine Bleeth, în decurs de doar doi ani.

Citește și: Ultima fotografie postată de Matthew Perry pe Instagram. Ce făcea actorul înainte să moară: „A fost un semn”

Cele mai recente relații și statornice relații ale lui au fost cele cu actrița Lizzy Caplan, cu care a fost șase ani, dar și cea cu Molly Hurwitz, cu care s-a și logodit, dar care s-a sfârșit fără deznodământul mult așteptat. De atunci, Matthew nu mai fusese implicat în nicio legătură amoroasă cunoscută.

Julia Roberts

Mathew Perry și Julia Roberts
Mathew Perry și Julia Roberts / Foto: Profimedia

Între Matthew Perry și Julia Roberts a fost o iubire care a durat câteva luni, la mijlocul anilor '90. În cartea lui de memorii, lansată în noiembrie 2022, actorul a povestit despre relația cu actrița din "Pretty Woman". Acesta spunea că a cucerit-o cu sute de mesaje trimise prin fax, dar că a părăsit-o pentru că îi era teamă că ea avea să o facă prima și că a simțit că nu era îndeajuns de bun pentru ea. Legătura lor a început când Julia a apărut în "Friends". La acel moment, producătorii l-au pus pe Perry să o contacteze, după ce aflaseră că ea ar accepta un rol mic, episodic, doar dacă ar juca alături de el. "I-am trimis trei duzine de trandafiri roșii și o felicitare pe care scria: 'Singurul lucru mai incitant decât faptul că ai putea apărea în show este că am în sfârșit o scuză să-ți trimit flori'".

"Să am o relație cu Julia Roberts a fost prea mult pentru mine. Eram sigur că ea avea să se despartă de mine. De ce nu ar face-o? Nu eram destul, niciodată nu aș fi putut fi destul. Eram în bucăți, îndoit, de neiubit. Așa că în loc să mă confrunt cu agonia inevitabilă de a o pierde, m-am despărțit de frumoasa și geniala Julia Roberts", a scris Matthew în volumul de memorii. 

Citește și: Matthew Perry, starul din ”Friends”, a dezvăluit motivul pentru care a părăsit-o pe Julia Roberts: ”Relația asta a fost prea mult pentru mine!”

Yasmine Bleeth

yasmine bleeth
Yasmine Bleeth, 1989, în "Baywatch" / Foto: Profimedia

Cu Yasmine Bleeth, actriță în "Baywatch", lucrurile s-au destrămat și mai repede. Personajul lui din "Friends", Chandler Bing, era amorezat de Yasmine și după mai multe referiri în serial, cei doi au ajuns un cuplu în viața reală. Nu s-a legat însă ceva profund.

Neve Campbell

matthew perry si neve campbell
Matthew Perry și Neve Campbell / Foto: Profimedia

Matthew Perry a început o relație cu Neve Campbell atunci când a cunoscut-o pe platourile de filmare ale peliculei în care au jucat împreună, "Three to Tango", în 1998. S-au despărțit, însă, destul de rapid, chiar înainte ca filmul să ajungă în cinematografe, scrie Daily Mail

Maeve Quinlan

matthew perry si Maeve Quinlan

Un an a durat legătura sentimentală cu Maeve Quinlan, din 2002 în 2003. Fosta jucătoare profesionistă de tenis a devenit faimoasă după ce a jucat în serialul "Bold and the Beautiful". Despre această relație nu s-au aflat prea multe detalii, deși Maeve și Matthew au fost pozați la diverse evenimente împreună. Cert este că împărțeau o pasiune comună: tenisul.

Heather Graham

Heather Graham
Heather Graham / Foto: Profimedia

În anul în care s-a despărțit de Quinlan, Perry a avut o aventură de câteva săptămâni și cu Heather Graham.

Lauren Graham

lauren graham
Actrița Lauren Graham din "Gilmore Girls" / Foto: Profimedia

O altă Graham a apărut în viața lui la scurt timp, Lauren, starul din "Gilmore Girls". Nici această relație nu a fost să fie, durând câteva luni. După aceea, Lauren și Matthew au apărut în câteva filme împreună, semn că lucrurile nu s-au terminat urât între ei.

Rachel Dunn

matthew perry si rachel dunn
Matthew Perry și Rachel Dunn / Foto: Profimedia

Cu Rachel Dunn, o studentă la Modă născută în Marea Britanie, care se mutase în SUA pentru a-și continua studiile, Matthew Perry s-a cunoscut tot în 2003. Relația lor a durat până în 2005 și a fost întâmpinată cu semne de întrebare din cauza diferenței de vârstă. El avea 35 de ani, iar ea, 19. În acele vremuri, actorul era "curat" și nu se apropia de alcool sau opioide. În 2004, Perry spunea că Rachel îi adusese stabilitate în perioada de recuperare de după adicție. Ea a fost una dintre femeile cu care Matthew ar fi văzut o viață de familie. Apăruseră și zvonuri despre o logodnă, dar în 2005, relația s-a rupt.

Lizzy Caplan

Lizzy Caplan
Lizzy Caplan / Foto: Profimedia

În 2006 a început cea mai lungă relație a lui Matthew Perry, cea cu Lizzy Caplan, actriță în "Mean Girls". În ciuda faptului că iubirea dintre ei a ținut până în 2012, nu se știu foarte multe detalii. Ambii preferau să apară la evenimente singuri și să-și țină viața privată departe de lumina reflectoarelor. Una dintre ocaziile în care au fost pozați împreună a fost la US Open, în 2011. Despărțirea a fost făcută publică de abia la un an și jumătate de când se întâmplase de fapt. În 2017, Lizzy Caplan s-a căsătorit cu actorul englez Tom Riley.

Molly Hurwitz

Matthew Perry și Molly Hurwitz
Matthew Perry și Molly Hurwitz / Foto: Profimedia

După câțiva ani în care nu a mai fost asociat cu nicio prezență feminină, în 2018, Matthew Perry a început o relație cu Molly Hurwitz, cu 22 de ani mai tânără decât el, impresar artistic și literar. Cei doi s-au și logodit, în 2020. La acel moment, starul, complet îndrăgostit, declara pentru People: "Am decis să mă logodesc. Din fericire, sunt într-o relație cu cea mai minunată femeie de pe fața planetei". Din păcate, în octombrie 2021, actorul confirma despărțirea. 

Citește pe filmnow.ro mai multe despre moartea lui Matthew Perry și reacțiile sfâșietoare:

 

 

 

 

 

 

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?