Julia Roberts
Divertisment

Julia Roberts / Getty Images

Julia Roberts, mărturisiri despre viața de familie, după 20 de ani de căsnicie: ”Este un vis devenit realitate!”

Julia Roberts și Daniel Moder formează unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood. Sunt împreună de mai bine de 20 de ani, au împreună trei copii, iar acum actrița a vorbit despre viața de familie, mărturisind că este „un vis devenit realitate”.

Julia Roberts, actrița în vârstă de 54 de ani, este căsătorită cu Daniel Moder, regizorul în vârstă de 53 de ani, de mai bine de 20 de ani, iar acum actrița a făcut mărturisiri inedite despre viața de familie.

„Să joc în filme este visul meu, însă nu este singurul meu vis devenit realitate.”, a spus actrița, potrivit Daily Mail

julia roberts golden globes
Julia Roberts/ Getty Images

Citește și: Julia Roberts și soțul ei, gesturi de îndrăgostiți și la 19 ani de căsnicie. Cum i-au surprins fotografii în Los Angeles

Deși viața de familie nu e întotdeauna roz, după cum a mărturisit actrița din „Ticket To Paradise”, ea susține că este bucuroasă să petreacă timp cu soțul ei și cu cei trei copii ai lor.

„Atunci când nu lucrez, sunt casnică, iar asta îmi ocupă timpul. Nu e întotdeauna despre curcubee, însă îmi aduce bucurie.”, a mărturisit actrița, continuând: „Nu mă ”consumă” să fiu actriță. Este un vis devenit realitate, însă nu este singurul meu vis îndeplinit.”

”Viața pe care am construit-o cu soțul meu, cu cei trei copii, este extraordinară. Să mă întorc acasă la ei, la finalul unei zile aglomerate, este extraordinar.”, a mai spus ea. 

Totodată, Julia, care s-a căsătorit cu Daniel în 2002, a mărturisit că ea și soțul ei obișnuiesc să-și scrie scrisori de dragoste, iar într-o zi speră să i le arate fiicei lor.

Julia Roberts și Danny Moder

Citește și: Imagine rară cu Julia Roberts și soțul ei. Ce poză a publicat “Frumușica” la aniversarea a 18 ani de căsnicie: FOTO

E ceva ce eu și Danny am făcut întotdeauna. Prima scrisoare pe care mi-a scris-o are șapte pagini. O mai am pe undeva pe acasă, într-o zi o să i-o arăt fiicei noastre și o să-i spun: <<Asta trebuie să găsești și tu!>>”, a mărturisit actrița.

Cine este Danny Moder, soțul Juliei Roberts

Dacă Julia Roberts este una dintre cele mai cunoscute și apreciate actrițe din lume, nici Moder nu este străin de lumea filmului. El preferă să lucreze în spatele camerei de filmat, fiind un priceput cameraman și director de imagine.

Citește și: Adevarul despre infatisarea ei. Ce face Julia Roberts ca sa para cu 20 de ani mai tanara

Roberts și Moder s-au cunoscut în anul 2000, pe platourile de filmare ale lungmetrajului ”The Mexican”, cu Julia în rolul principal și Daniel pe post de cameraman. A fost dragoste la prima vedere, iar Moder a divorțat de soția lui de atunci pentru a putea fi împreună cu starul de la Hollywood. Cei doi s-au căsătorit în ziua de 4 iulie 2002, la ferma actriței din New Mexico.

Julia Roberts și Daniel Moder sunt părinții a trei copii: gemenii Hazel și Phinnaeus, în vârstă de 17 ani, și mezinul Henry, de 14 ani.

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri