Unhappy,Lonely,Depressed,Woman,Home,,She,Sitting,Couch,Hiding,Her
Actualitate

Credit foto: Shutterstock

„Iubitul meu m-a părăsit ca să se întoarcă la fosta lui!” Cum s-a răzbunat o tânără e incredibil: „Ai nevoie de un terapeut bun”

O femeie a fost sfătuită să caute ajutor specializat după ce a dezvăluit că și-a înscenat propria moarte, în încercarea de a-l convinge pe fostul iubit să se întoarcă la ea. Ea a recunoscut, de asemenea, că în urmă cu șase luni, acesta a părăsit-o pentru a începe o relație cu fosta lui parteneră, ceea ce a fost extrem de dureros pentru ea.

Într-un mesaj postat pe Reddit, tânăra a povestit că a căzut într-o depresie adâncă după ce fostul iubit s-a despărțit de ea și s-a gândit să se răzbune. Utilizatorii de internet, însă, au fost de părere că a dus lucrurile la extrem, fapt pentru care ar avea nevoie de un terapeut.

Citește și: Divorț în monarhia spaniolă! Infanta Cristina s-a despărțit de soțul ei, după ce acesta a fost prins de mână cu o altă femeie

„Acum șase luni fostul meu m-a părăsit pentru fosta lui, despre care îmi spunea că este abuzivă și că nu mai are sentimente pentru ea. Fără să-și ceară scuze sau fără să-mi ofere explicații, el m-a blocat peste tot și niciodată nu am mai auzit de el. M-a mințit cu totul și am aflat din întâmplare. A fost sfâșietor”, a povestit tânăra.

„M-am gândit dacă știe ce mi-a făcut, dacă este conștient de durerea pe care mi-a provocat-o, dar în loc să-l caut și să-l implor să-mi ofere explicații. Am picat într- o depresie adâncă și am încercat să-mi continui viața. Am decis, însă, că, în cazul în care mă va căuta vreodată, îi voi spune că am murit. Ca să regrete ce mi-a făcut”, a mai continuat ea.

La un moment dat, însă, am primit un mesaj de la el, în cadrul căruia își cerea scuze pentru felul în care s-a purtat: „I-am răspuns ca și cum aș fi fost sora mea și i-am spus că familia mea a încercat să-l contacteze. I-am spus că am murit și că am lăsat un bilet cu numele lui. A părut șocat. Sper să se simtă cumplit”, a mai spus ea.

Citește și: E "iubită profesionistă", dar nici măcar nu se întâlnește cu bărbații care o plac. "Unul m-a trecut în testament"

Utilizatorii de internet au reacționat dur, criticând-o pentru această minciună: „De ce te cobori la nivelul lui? Lasă-l în pace!”, „Găsește un terapeut bun!”, „Este un gest complet nebunesc și rău”, au fost câteva dintre comentariile lăsate.

Etichete: cuplu , femeie , infidelitate

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri