Ivana Trump
Actualitate

Ivana Trump a murit la 73 de ani, în apartamentul ei din New York. / Foto: Profimedia

Ivana Trump tocmai își regăsise pofta de viață. Ce plănuia să facă zilele acestea, pentru prima dată de la debutul pandemiei

Ivana Trump, prima soție a lui Donald Trump, a murit la 73 de ani, în apartamentul ei din New York. Aceasta a fost găsită la capătul scărilor duplexului de lux în care stătea. Din primele informații, s-a stins din cauza unui infarct. Trecută de 70 de ani, fostul model nu-și pierduse pofta de viață, căci plănuia chiar a doua zi să plece într-o vacanță în Europa.

Donald Trump a fost cel care a anunțat moartea femeii care i-a dăruit trei copii, pe Donald Jr., Ivanka și Eric, și care i-a fost soție vreme de 15 ani. 

Citește și: Cum arată astăzi, la 72 de ani, Ivana, fosta soție a lui Donald Trump. A ieșit într-o ținută tinerească pe străzile din New York

Ivana Trump

Cea mai bună prietenă a Ivanei, care o cunoștea de peste 40 de ani, a făcut câteva declarații imediat după moartea femeii de afaceri. "Mâine pleca în St. Tropez. Aceasta urma să fie prima ei vacanță de când a început pandemia. Îi era frică să nu contracteze virusul. A fost cea mai bună prietenă a mea. Am cunoscut-o în seara în care l-a întâlnit pe Donald. Nici nu vă pot spune ce fabuloasă era, o prietenă grozavă, cea mai inspirațională și minunată persoană", a povestit Nikki Haskell pentru Page Six.

În timpul pandemiei, Ivana a stat mai tot timpul în casă, de frică să nu se îmbolnăvească de Covid-19."Ieșea din casă numai ca să meargă la restaurantul de lângă ea și la unul-două de după colț. Doar atât", a mai spus Nikki, care a menționat și că Ivana își regăsise acum pofta de viață și de călătorii. Plănuia chiar o călătorie în jurul lumii alături de cea mai bună prietenă a ei, timp de două luni, chiar de la începutul lui 2023. 

Citește și: Donald Trump o critică dur pe Meghan Markle: “Îl folosește într-un mod oribil pe prințul Harry și o rănește pe regina Elisabeta”

Ce a făcut Ivana după divorțul de Donald Trump

Celebritatea Ivanei nu s-a sfârșit după divorț. A devenit autoarea unei reviste de lifestyle și a semnat mai multe articole motivaționale. Ba mai mult, în 1996 a apărut și în filmul "The First Wives Club", a scris cărți și s-a implicat în afacerile cu haine, bijuterii și cosmetice. A mai fost căsătorită de două ori, cu italienii Riccardo Mazzucchelli și Rossano Rubicondi.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri