Jane Fonda
Actualitate

Jane Fonda / Getty Images

Jane Fonda, dezvăluiri despre boala cu care s-a luptat în secret în tinerețe: ”Credeam că nu voi ajunge să împlinesc 30 de ani!”

Jane Fonda, actrița în vârstă de 85 de ani, susține că a ”dus o viață secretă” în tinerețe, când s-a confruntat cu o tulburare de alimentație.

Invitată în cadrul podcastului ”Call Her Daddy”, Jane Fonda a vorbit despre cum bulimia a devenit ”o dependență teribilă”.

Când aveam 20 și ceva de ani am devenit actriță. Sufeream de bulimie foarte, foarte rău. Duceam, practic, o viață secretă”, i-a mărturisit Jane Fonda prezentatorului Alex Cooper.

Citește și: Jane Fonda, dezvăluiri după trei căsnicii eșuate: ”Foștii mei soți m-au ajutat să cresc, viața mea ar fi fost altfel fără ei!”

”Am fost foarte, foarte nefericită. Mi-am imaginat că nu voi ajunge la 30 de ani. Că nu voi supraviețui. Nici nu m-am obosit să ies la întâlniri prea tare, pentru că eram nefericită și sufeream de această tulburare de alimentație. În plus, nici să fac acele filme nu-mi plăcea foarte mult”, a mai spus ea.

Deși ar putea să sune aparent banal, Jane Fonda recunoaște că această tulburare a pus stăpânire pe aproape toate aspectele vieții ei.

”A fost mai greu decât pare. Ajungi să pari obosit tot timpul. Ajunge să-ți fie imposibil să ai o relație autentică atunci când duci un astfel de secret. Ziua devine aglomerată atunci când te gândești cum să-ți iei mâncare, să o consumi și nimeni să nu știe asta”, a mai spus ea, continuând: ”E o dependență. Atunci tot ce faci e să mănânci și apoi să te gândești cum să-ți provoci vărsătura”.

Citește și: Jane Fonda, pe coperta revistei Glamour la 84 de ani: ”Nu am vrut să ajung la sfârșitul vieții cu regrete!”

Deși s-a luptat ani la rând cu această afecțiune, care i-a adus și anxietate, în cele din urmă, ea a cerut ajutor și a reușit să se vindece după ce a urmat un tratament.

Jane Fonda a învins recent cancerul

Anul trecut, în septembrie, Jane Fonda anunța că a fost diagnosticată cu cancer, iar în decembrie, chiar în prag de ziua ei, a făcut public faptul că boala a intrat în remisie: "Am fost diagnosticată cu un limfom non-Hodgkin şi am început tratamentul prin chimioterapie. Este vorba despre un cancer complet vindecabil, 80% dintre oameni supravieţuiesc, motiv pentru care mă simt foarte norocoasă", a anunţat, pe Instagram, Jane Fonda, după ce a primit diagnosticul de cancer al sistemului limfatic.

"Am de asemenea şansa de a beneficia de o asigurare medicală şi de a avea acces la cele mai bune medicamente şi tratamente. Sunt conştientă că sunt privilegiată şi acest lucru este trist. Numeroşi americani nu au acces la îngrijirile de calitate pe care le primesc eu şi acest lucru nu este corect", a mai adăugat starul la momentul diagnosticului.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri