Jane Fonda
Divertisment

Jane Fonda / Getty Images

Jane Fonda, dezvăluiri după trei căsnicii eșuate: ”Foștii mei soți m-au ajutat să cresc, viața mea ar fi fost altfel fără ei!”

Jane Fonda, actrița în vârstă de 84 de ani, a vorbit despre viața ei în cadrul unui interviu pentru The Daily Telegraph și a susținut că foștii ei soți au ajutat-o să ”învețe, să crească și să se dezvolte”, recunoscând astfel că viața ei ar fi fost diferită fără ei.

În vârstă de 84 de ani, actrița, care a fost căsătorită de trei ori, a vorbit despre impactul pe care l-au avut foștii soți asupra vieții ei, potrivit Daily Mail

”Toți cei trei foști soți ai mei m-au dus pe căi pe care nu aș fi ajuns dacă nu m-aș fi căsătorit cu ei.”, a declarat ea, continuând: ”Apoi, între căsnicii, am avut prieteni care nu m-au influențat în niciun fel, n-au avut nimic să mă învețe și m-am plictisit repede.”

”Cred că întotdeauna am avut nevoie să învăț ceva nou, să mă dezvolt, iar toți cei trei foști soți ai mei m-au ajutat să fac asta.”, a mai precizat ea. 

Actrița din ”Grace And Frankie” a fost căsătorită cu scenaristul francez Roger Vadim în perioada 1965-1973, apoi cu politicianul Tom Hayden din 1973 până în 1990, iar în cele din urmă cu Ted Turner, din 1991 până în 2001. Totodată, Jane a avut o relație de opt ani cu producătorul Richard Perry, care s-a încheiat, însă, în 2017.

Jane Fonda regretă că și-a făcut lifting facial

Jane Fonda, legendara actriță în vârstă de 84 de ani, a admis că nu este ”mândră” de liftingul facial pe care și l-a făcut în urmă cu ceva timp și a mărturisit că nu va mai repeta această procedură.

În vârstă de 84 de ani, actrița care trăiește în lumina reflectoarelor de zeci de ani și care a jucat de curând în serialul ”Grace And Frankie”, a recunoscut că a optat pentru un lifting facial în încercarea de a arăta mai bine, însă a admis că nu va mai apela la o astfel de procedură.

Citește și: Jane Fonda, pe coperta revistei Glamour la 84 de ani: ”Nu am vrut să ajung la sfârșitul vieții cu regrete!”

În cadrul unui interviu pentru Vogue, actrița a vorbit despre liftingul facial pe care și l-a făcut acum ceva timp.

”Mi-am făcut un lifting facial și m-am oprit pentru că nu vreau să arăt deformată. Nu sunt mândră de asta.”, a spus actrița, potrivit Daily Mail.

”Recunosc că am făcut-o. Și susțin, fără doar și poate, că poți deveni dependentă. Acesta este motivul pentru care ar trebui să nu continui. Multe femei nu știu, dar sunt dependente de această procedură.”, a mai adăugat actrița.

Totodată, Jane Fonda a declarat că îmbătrânirea nu ar trebui să fie înfricoșătoare, motiv pentru care își dorește ca oamenii să privească acest proces în mod pozitiv.

”Vreau ca tinerii să nu-și mai facă griji cu privire la îmbătrânire. Vârsta nu contează, e doar un număr cronologic. Ce contează este sănătatea.”, a mai spus ea, adăugând: ”Am aproape 85 de ani, dar nu mi se pare chiar atât de mult. Să ajuți oamenii să nu se mai teamă să îmbătrânire, să-i ajuți să înțeleagă că doar pentru că ai o anumită vârstă nu înseamnă că ai renunțat la viață.”, a mai spus ea.

Etichete: jane fonda , căsnicii , soți

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri