SCAD Presents aTVfest 2017 - "The Catch"
Actualitate

Jay Hayden a divorțat de soția lui în secret, după aproape 15 ani de căsnicie/Getty Images

Jay Hayden, actorul din ”Station 19”, a divorțat de soția lui în secret, după aproape 15 ani de mariaj

Jay Hayden, actorul cunoscut pentru rolul interpretat în ”Station 19”, a divorțat de soția lui, Nicole Hayden, în secret, după 15 ani de mariaj. Totul a ieșit, însă, la iveală acum, când fosta lui soție a anunțat că și-a schimbat numele.

Potrivit US Magazine, Jay și Nicole Hayden s-au despărțit anul trecut, după aproape 15 ani de mariaj. Nicole a semnat actele de divorț anul trecut, pe 14 februarie, citând ”diferențe ireconciliabile” ca fiind motivul pentru care a decis să pună capăt mariajul.

Citește: Kim Kardashian, în centrul atenției la două luni de la divorț. Vedeta ar avea o relație cu un bărbat de 52 de ani

Nicole și Hayden s-au căsătorit în iunie 2005 și au împreună doi copii, Amelia, în vârstă de 12 ani și Hasey, un băiețel de șapte ani.

Jay Hayden Visits Disney's Aulani Resort in Hawaii
KAPOLEI, HI - MAY 25: In this handout photo provided by Disney Parks, Actor Jay Hayden, wife Nikki Hayden and children Amelia and Hasey smile for a family portrait with Donald Duck at Aulani, a Disney Resort & Spa on May 25, 2018 Ko Olina, Hawaii. (Photo by David Murphey/Disney's Aulani Resort via Getty Images)

De curând, Nicole a oferit un hint privind separarea prin intermediul unei postări făcute pe contul personal de socializare, unde a anunțat că de acum va purta numele Nikki Marie Bloss, în memoria bunicii ei.

”Intrând într-un nou capitol al vieții mele sunt onorată să iau numele uneia dintre inspirațiile mele - adică al bunicii mele.”, a scris ea pe Instagram.

Citește și: Prințul Harry, șocat de primirea rece de la înmormântarea prințului Philip. S-ar putea retrage de la un eveniment de familie important

”Numele ei a fost Ione Bloss. A fost orfană, feministă și un lider înăscut la vremea ei. A depășit traumele sfâșietoare, a fost o feministă și m-a inspirat în fiecare zi.”, a mai spus ea. Nanny (așa cum o numea ea”, Nikki Marie Bloss va continua să meargă mai departe și să ajute femeile în numele tău. Te iubesc!”, a mai scris ea.

De-a lungul relației, ei au avut mai multe apariții împreună pe micile ecrane, inclusiv în 2015, în ”It’s Us”, dar și în 2018, într-un episod din ”Station 19”. Din toamna anului 2018, însă, ei nu s-au mai afișat împreună pe rețelele sociale.

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri