jennifer lopez
Actualitate

Jennifer Lopez / Foto: Profimedia

Jennifer Lopez, ca o puștoaică la 53 de ani, în cel mai recent pictorial. Imaginile cu actrița sunt virale

Vârsta pare să fie doar un număr pentru Jennifer Lopez, care impresionează oameni din toate colțurile lumii cu fiecare apariție.

Anul 2022 a fost unul extraordinar pentru Jennifer Lopez, actrița și cântăreața în vârstă de 53 de ani. A fost cerută de soție, s-a căsătorit în secret, iar apoi ea și Ben Affleck au avut parte de o petrecere grandioasă în Georgia. Acum, însă, aceasta a fost protagonista unei ședințe foto, arătând, încă o dată, că timpul parcă stă în loc pentru ea.

Citește și: Jennifer Lopez și Ben Affleck, fotografiați în ipostaze romantice în luna de miere. Cei doi par mai îndrăgostiți ca niciodată

În vârstă de 53 de ani, artista a pozat pentru Coach, iar imaginile inedite au făcut furori pe rețelele sociale.

Jennifer Lopez, ca o puștoaică la 53 de ani, în cel mai recent pictorial

Cu părul prins neglijent la spate, într-un coc discret, machiată discret și cu zâmbetul pe buze, Jennifer Lopez a părut într-o formă de invidiat.

Jennifer Lopez, ca o puștoaică la 53 de ani, în cel mai recent pictorial

De asemenea,artsta a ales să poarte o jachetă oversized, pe care a combinat-o cu niște șosete, lăsându-și astfel la vedere picioarele perfect tonifiate.

Citește și: Pentru prima oară, Jennifer Lopez și-a prezentat unul dintre copii cu pronume de gen neutru. Emme are 14 ani

Jennifer Lopez, despre momentul în care s-a îndrăgostit de Ben Affleck

În timpul unui interviu realizat cu ocazia aniversării a 20 de ani de la albumul ei de referință, „This Is Me”, JLo a fost sinceră și a vorbit despre relația sa cu actorul Ben Affleck, în vârstă de 50 de ani. Vedeta a vorbit despre „sufletul ei pereche” și despre cum a decurs reaprinderea iubirii lor, la 18 ani de la despărțirea dureroasă. 

Jennifer Lopez și Ben Affleck au format pentru prima dată un cuplu la începutul anilor 2000, timp în care s-au logodit, iar în anul 2003 au anunțat că și-au anulat nunta, motivul fiind atenția excesivă a presei. Cuplul cunoscut ca „Bennifer” și-a reluat povestea de iubire anul trecut și s-au căsătorit în august 2022. Jennifer a povestit că cei doi s-au cunoscut pentru prima dată în timp ce filmau pentru comedia romantică „Gigli”, din 2001. Actrița a mărturisit că nu a fost o dragoste la prima vedere, ci o apropiere treptată care s-a dezvoltat în timp. Mai mult, temelia relației lor s-a format în 2002, atunci când au filmat pentru „Jersey Girl”. 

Jennifer Lopez și Ben Affleck, fotografiați în Milano

Citește și: Jennifer Lopez și Ben Affleck, nuntă spectaculoasă. S-au căsătorit și în fața celor dragi. Primele imagini cu JLo în rochia de mireasă

„Pe măsură ce am lucrat împreună, am devenit atât de buni prieteni, încât ne-am dat seama că suntem nebuni unul după celălalt. M-am trezit că mă gândeam la el după ce am terminat de filmat. Am știut atunci că el este persoana cu care vreau să fiu. Asta s-a întâmplat pe o perioadă de câteva luni. Nu a fost un lucru instantaneu pentru că nu aveam voie să facem asta. Apropierea a crescut în timp”, a povestit Jennifer Lopez. 

Cu toate acestea, actrița a continuat să dea vina pe atenția presei pentru despărțirea lor, spunând că nevoia oamenilor de a-i urmări „i-a distrus” pe plan personal, în timp ce le-a alimentat viața profesională. 

„A fost un lucru nou și ne-a distrus. O parte din ceea ce ne-a distrus a fost energia exterioară care venea spre noi. Ne-am iubit și a fost greu. S-a simțit uneori nedrept. Despărțirea de atunci ne-a motivat pe amândoi să devenim mai buni și să facem lucrurile pe care am ajuns să le facem. Fiecare a evoluat, dar nu împreună. A trebuit să o facem separat.”, a adăugat vedeta. 

Etichete: jennifer lopez

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri