Jessica Chastain
Actualitate

Jessica Chastain / Getty Images

Jessica Chastain, imagini nevăzute din timpul vizitei la Kiev: ”Am avut nevoie de câteva săptămâni pentru a procesa tot!”

Jessica Chastain, actrița în vârstă de 45 de ani, a fost, la începutul lunii august, într-o vizită la Kiev, Ucraina, unde s-a întâlnit cu președintele Volodimir Zelenski. Acum, însă, ea a făcut publice imagini surprinse acolo, iar declarațiile ei sunt sfâșietoare.

”Am avut nevoie de câteva săptămâni pentru a procesa tot ce am văzut în timpul vizitei la Kiev.”, a scris actrița în dreptul filmulețului postat pe Twitter, ce are o durată de un minut.

”Avionul nostru a aterizat în Polonia, după care am luat o mașină pentru patru ore, iar apoi un tren, pentru alte 11. Am fost agitată, dar timpul petrecut pe drum mi-a oferit timp pentru a mă calma.”, a mărturisit actrița.

Citește și: Cine este Olena Zelenska, soția președintelui ucrainean. Volodimir Zelenski și prima doamnă se iubesc din facultate și au doi copii

În imaginile respective, Jessica Chastain este văzută în timp ce se urcă într-o mașină în Kiev, iar în acest timp citește niște statistici ale războiului: ”Așadar, numărul refugiaților din Ucraina se ridică la 5,1 milioane de persoane. Alte 7,7 milioane de persoane s-au mutat în diferite zone ale țîrii. Populația Ucrainei era de 44 de milioane de persoane înainte de război.”, a spus ea.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Totodată, în timp ce vorbește, pe filmare se poate vedea cum ea și o altă persoană străbat orașul bombardat de trupele ruse.

”Crimele de război se ridică la 6.710 civili, între care 359 de copii. 8741 de civili, între care 700 de copii, au fost răniți”, mai spune ea pe filmare.

Citește și: Olena Zelenska trăiește un coșmar de când a început războiul: “Faptul că suntem vânați ne face să ne simțim ca într-un film prost”

Jessica Chastain a vizitat la Kiev spitalul de copiI Okhmatdyt, ceea ce a fost o experiență care i-a schimbat viața complet: ”Una dintre experiențele care m-au marcat în timpul acestei călătorii a fost vizita la spitalul Phmatdyt. Am avut oportunitatea de a întâlni copii extraordinari, care m-au impresionat cu speranța și puterea lor.”

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri