jessie j
Actualitate

Jessie J a dezvăluit că a rămas gravidă "pe cont propriu", dar că a pierdut sarcina. / Foto: Instagram

Jessie J este devastată. Cântăreața a pierdut sarcina pe care și-o dorea atât de tare: "Tristețea este copleșitoare"

Jessie J este în stare de șoc, după ce a suferit o pierdere de sarcină. Cântăreața de 33 de ani își dorea foarte tare să devină mamă, motiv pentru care a încercat să obțină asta și după despărțirea de iubitul ei. Deși a rămas gravidă, britanica nu a putut duce sarcina la bun sfârșit.

Jessie J a oferit pe Instagram "o porție" din realitatea brutală pe care o trăiește zilele acestea. Solista a mărturisit că a pierdut sarcina despre care nu se știa în mod public. Aceasta decisese "să devină mamă pe cont propriu", cu ajutorul medicinei și, deși reușise să rămână însărcinată, bucuria ei a fost de scurtă durată.

Citește și: Jessie J, noi dezvăluiri despre boala Meniere: ”Simțeam că parcă cineva își făcuse loc în ureche și pornise uscătorul de păr!”

Viața lui Jessie J s-a schimbat în câteva ore

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"Ieri dimineață râdeam cu o prietenă în timp ce îi spuneam că nu știu cum o să duc concertul din LA fără a le spune tuturor celor din public că sunt însărcinată. Ieri după-amiază mă gândeam cum să țin spectacolul fără să izbucnesc... după ce am mers la a treia ecografie și mi s-a spus că nu se mai poate detecta nicio bătaie de inimă.

În dimineața asta simt că nu am niciun control asupra propriilor mele emoții. Poate o să regret postarea asa sau poate nu. Nici nu știu. Ceea ce știu este că vreau să cânt în seara asta. Nu pentru că vreu să evit acest proces, ci pentru că asta mă va ajuta. Am avut două show-uri în doi ani, iar sufletul meu are nevoie de asta. Cu atât mai mult astăzi", a dezvăluit Jessie despre cum i s-a schimbat viața în doar câteva ore și cum a trecut de la bucuria supremă de a ști că adăpostește un suflet în pântec până la durerea copleșitoare că acel suflet nu mai este.

Citește și: Jessie J, în lacrimi în fața fanilor. Cântăreața a dezvăluit de ce a ajuns la spital în ajunul Crăciunului

Cântăreața a povestit că nu vrea să ascundă ceea ce trăiește și simte. Numește sarcina "un miracol" și ceea ce "și-a dorit cel mai mult în viață". Artista își păstrează speranța că va experimenta din nou sentimentul pe care l-a avut când a primit vestea că este însărcinată, că va reuși să o ducă la bun sfârșit și că își va ține în brațe copilul mult visat.

"Sunt încă în șoc, tristețea este copleșitoare, dar sunt puternică și știu că voi fi ok. Știu, de asemeenea, că milionae de femei au simțit această durere și încă mai rău de atât. Mă simt conectată cu voi toate, este cel mai singuratic sentiment din lume", a încheiat Jessie J mesajul, promițând și că va urca pe scenă pentru a susține concertul programat.

Foto: Instagra, Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?