"Solo: A Star Wars Story" Red Carpet Arrivals - The 71st Annual Cannes Film Festival
Actualitate

John Travolta, mesaj emoționant în memoria fiului său Jett, care a murit în 2009 / Getty Images

John Travolta, mesaj emoționant în memoria fiului său Jett, care a murit în 2009. Artistul a făcut publică o imagine nemaivăzută

John Travolta s-a bucurat de succes răsunător de-a lungul anilor, însă viața lui a fost marcată de tragedii. Iar ziua de 13 aprilie a trecut extrem de greu pentru el, întrucât fiul lui, Jett Travolta, și-ar fi sărbătorit ziua de naștere.

Actorul în vârstă de 67 de ani, cunoscut pentru rolul interpretat în ”Pulp Fiction”, a marcat momentul printr-o imagine alb negru în care apare alături de fiul lui care s-a stins din viață în 2009.

”La mulți ani, frumosul meu Jetty.”, a scris John Travolta în dreptul imaginii, continuând: ”Te iubesc!”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Actorul a mărturisit, în urmă cu câțiva ani, în cadrul unui interviu pentru US Weekly, că moartea fiului său a ”fost cel mai rău lucru care i s-a întâmplat în viață”.

Citește și: John Travolta, imagine emoționantă după ce și-a pierdut soția și nepotul în doar câteva luni. Fanii au reacționat: ”Totul va fi bine!”

 

Jett a murit la doar 16 ani, pe 2 ianuarie 2009. Adolescentul a făcut un atac cerebral, după ce s-a lovit la cap într-o cadă, în timpul unei vacanțe de familie, în Bahamas.

”Se spune că cel mai greu lucru din lume este să pierzi un părinte. Pot să vă spun că nu e adevărat. Cel mai îngrozitor lucru este să pierzi un copil. Un om pe care l-ai adus pe lume și l-ai văzut crescând în fiecare zi. Un om care te-a învățat să iubești. Este cel mai îngrozitor lucru care i se poate întâmpla unei persoane. Fiul meu a murit în urma unui atac cerebral”, așa începe mesajul publicat de John Travolta pe Facebook.

Anul 2020, anul pierderilor pentru John Travolta

În luna octombrie a anului 2020, la doar trei luni după ce și-a pierdut soția, John Travolta a fost nevoit să-și înmormânteze nepotul, pe Sam Travolta Jr., care a murit la 52 de ani.

Potrivit presei din Marea Britanie, familia actorului a postat un necrolog online, dar nu au fost oferite detalii legate de cauza morții. Singurele informații care se știu sunt că Sam Travolta Jr. A murit în casa lui din Mount Horeb (Wisconsin), pe 23 septembrie.

Citește și: Mesajul lui John Travolta după moartea soției lui, Kelly Preston: "Scuze dacă nu auziţi de noi o perioadă"

Kelly Preston s-a stins din viață în urma unei boli incurabile, iar anunțul trist a fost făcut chiar de actor.

Cu inima foarte grea, vă spun că frumoasa mea soție Kelly a pierdut lupta de doi ani cu cancerul de sân. Ea a dus o luptă curajoasă, în care a avut dragostea și sprijinul multor persoane. Iubirea și viața lui Kelly nu vor fi niciodată uitate. Pentru un timp, voi fi alături de copiii mei, care și-au pierdut mama, așa că îmi cer iertare în avans pentru faptul că nu veți auzi de noi o vreme”, a scris John Travolta pe Instagram în urmă cu aproximativ cinci luni.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?