The 21st Annual Critics' Choice Awards - Arrivals
Actualitate

Jennifer Aniston, Justin Theroux, Annual Critics' Choice Awards, 2016, Santa Monica, California. Getty Images

Justin Theroux, la un pas să fie operat pe creier în urma unui accident: ”Am avut amnezie temporară, nici numele nu mi-l aminteam!”

Justin Theroux, fostul soț al lui Jennifer Aniston, a vorbit despre un moment dificil din viața lui, dezvăluind că a suferit de amnezie temporară. Ba mai mult, actorul în vârstă de 49 de ani a fost la un pas de a fi operat pe creier, totul în urma unui accident de skateboard.

În cadrul emisiunii moderate de Ellen DeGeneres, actorul în vârstă de 49 de ani a confirmat că a fost lovit de o dubă în timp ce se dădea cu skateboardul, iar în urma loviturii, acesta s-a confruntat cu amnezie temperară. 

Citește și: Jennifer Aniston, „cel mai frumos păr din pandemie”. Coafura pentru care a obținut peste 3 milioane de like-uri

”Erau oameni adunați în jurul meu. Am avut un moment destul de lung în care nu mi-am amintit nimic. M-am trezit cu o femeie deasupra mea, care mă lovea și cu doi bărbați care mă țineau de mâini să nu-mi ating capul.”, și-a amintit el în cadrul show-ului moderat de Ellen.

'Zoolander No. 2' Rome Photocall - January 30th

Actorul, care a divorțat de Jennifer Aniston în 2017, după doi ani de mariaj, a povestit: ”Femeia țipa la mine: ”Cine ești? Cum te cheamă? Care e numărul tău de telefon?”.”, a mai povestit el, continuând: ”Nu știam ce e o umbrelă, habar n-aveam cine sunt. Nu puteam să-mi amintesc numele sau numărul de telefon.”, a mai adăugat el.

Actorul a povestit, de asemenea, că a așteptat venirea ambulanței, iar medicii i-au spus că nu s-au grăbit, întrucât au crezut că a murit.

Citește și: Imagine rară cu Jennifer Aniston în adolescenţă. Cât de frumoasă era fosta soție a lui Brad Pitt

Ambulanța a ajuns după o oră și 20 de minute, timp în care eram întins pe asfalt.”, a mai povestit actorul, care a dezvăluit că, la scurt timp după ce a ajuns la spital, medicii i-au spus că are nevoie de operație pe creier.

Din fericire, însă, după câteva ore de așteptare, timp în care a și fost ras pe cap pentru a fi pregătit de operație, un medic s-a uitat pe radiografiile făcute și a stabilit că nu este necesară o intervenție. Astfel, actorul a fost externat după o noapte de spitalizare.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri