kate middleton, printul william si copiii lor
Actualitate

Prințul George, prințul Louis și prințesa Charlotte au fost însoțiți de părinții lor în ziua de acomodare la noua lor școală. / Foto: Profimedia

Kate Middleton admiră felul cum nora preferată a reginei Elisabeta a II-a și-a crescut copiii. Vrea să-i urmeze modelul

Kate Middleton vrea să-i crească pe George, Charlotte și Louis la fel cum au fost educați Lady Louise (18 ani) și vicontele Severn (12 ani), deoarece prințesa de Wales „admiră stilul parental al familiei Wessex”, se arată în cartea lui Katie Nicholl, The New Royals: Queen Elizabeth's Legacy and the Future of the Crown.

Potrivit autoarei Katie Nicholl, soția prințului William este o mare admiratoare a felului în care soții Wessex, Edward și Sophie, și-au educat copiii.

În ciuda faptului că părinții lor sunt membri ai familiei regale, copiii, care sunt cei mai mici nepoți ai Reginei Elisabeta a II-a și ai Prințului Philip, au crescut fără titluri de ASR și în afara ochiului publicului.

lady louise windsor
Lady Louise Windsor este fiica prințului Edward. / Foto: Profimedia

Kate (40 de ani) a admirat modul în care Edward și Sophie Wessex au reușit să le ofere fiicei și fiului lor o copilărie normală, liniștită, deși sunt fețe regale. În timpul pandemiei, Sophie Wessex (57 de ani) a mărturisit că își dorește ca cei doi să crească cu o etică puternică a muncii. Ceea ce s-a și întâmplat: după ce a terminat școala, în iunie, Lady Louise Windsor și-a luat un loc de muncă de vară, la un centru de grădinărit. Autoarea a notat că aceasta a câștigat 6,83 lire sterline/oră.

În august, palatul Buckingham a confirmat că aceasta va urma Universitatea St. Andrews, călcând astfel pe urmele vărului ei, prințul William.

Nu s-a decis încă dacă Louise va lucra în interiorului familiei regale după absolvire.

kate middleton, printul william si copiii lor
Prințul George, prințul Louis și prințesa Charlotte au fost însoțiți de părinții lor în ziua de acomodare la noua lor școală. / Foto: Profimedia

Într-o apariție în public, săptămâna trecută, la Sandringham, Kate and William au dezvăluit că vor să pastreze lucrurile cât mai normale cu putință pentru copiii lor, prințul George (9 ani), prințesa Charlotte (7 ani) și prințul Louis (4 ani).

Potrivit mai multor surse, Louise a fost nepoata preferată a reginei, împărtășind dragostea pentru echitație la fel ca bunicii săi.

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri