kate middleton
Actualitate

Kate Middleton, la serviciul de Crăciun pe care l-a găzduit la Westminster Abbey. / Foto: Profimedia

Kate Middleton, apărată de unchiul ei, după ce a fost catalogată ca fiind rece: "Meghan e geloasă pe ea"

Deși membrii familiei regale britanice nu au făcut niciun comentariu cu privire la documentarul exploziv lansat de prințul Harry și Meghan Markle, există voci din apropierea lor, care nu se abțin de la comentarii. Este și cazul unchiului lui Kate Middleton, care a ținut să-i ia apărarea nepoatei sale și să spună că ducesa de Sussex este geloasă pe ea.

Gary Goldsmith, un afacerist multimilionar de 57 de ani, este unchiul lui Kate Middleton. Acesta a urmărit cele șase episoade ale documentarului "Harry&Meghan" și și-a spus părerea: "În primul rând, m-am simțit hipnotizat, dar după ce am urmărit ultimele trei episoade, acum mă simt ușor murdar. Totul este mult prea extraordinar pentru a fi crezut".

Citește și: Ce a făcut prințul William la câteva zile de când Harry l-a acuzat că a țipat la el. Decizia luată de acesta a surprins pe toată lumea

printii william si harry, alaturi de kate middleton si meghan markle
Prinții William și Harry alături de soțiile lor, Kate Middleton, noua prințesă de Wales, și Meghan Markle, ducesa de Sussex. / Foto: Profimedia

Acesta a spus și că nu și-ar fi dorit să fie martorul "rachetelor" lansate către familia sa din partea ducilor de Sussex, așa că și-a propus să spună și el câteva adevăruri: "Cred că William și Catherine vor fi cu adevărat răniți. Îl iubesc pe Harry și le e dor de el. El este familie pentru ei și, în ciuda atacurilor, cred că i-ar primi înapoi pe el și pe Meghan. Nu e nimic ce Catherine și-ar dori mai mult decât ca frații să se împace, pentru că acolo e vorba de o poveste de dragoste adevărată. Doi frați care se iubesc, dar au fost dezbinați. Nimeni nu vrea ca prințul Harry să fie nefericit. Nimeni nu vrea să o vadă pe Meghan că este atât de depresivă încât să se gândească să-și ia viața, dar este aceasta cea mai bună cale pentru a repara relațiile? Pentru mine, seria a părut nu numai regizată, ci și nedreaptă, nerezonabilă și neadevărată, mai ales că a fost realizată știindu-se că William și Catherine nu ar putea răspunde niciodată. Ca să fiu sincer, mi s-a părut a fi un festival al autocompătimirilor. Sunt extraordinar de dezamăgit de ei și de lipsa lor totală de respect pentru regină, care era bătrână și bolnavă când au filmat asta. S-ar fi întâmplat la fel dacă nu erau plătiți regește? Nu cred".

Unchiul lui Kate Middleton spune că aceasta este o persoană caldă, pe care toată lumea o iubește

Citește și: Familia regală în blugi. Kate Middleton, prințul William și copiii lor, îmbrăcați mai relaxat ca oricând în felicitarea de Crăciun

Kate Middleton
Kate Middleton, în vizită la un centru din Reading în care trăiesc mai mulți refugiați ucraineni./ Foto: Profimedia

Fratele mai mic al lui Carole Middleton (mama lui Kate) recunoaște că poate suna părtinitor, dar, în același timp, spune că cineva trebuie să le ia partea prințului și prințesei de Wales, mai ales celei din urmă, care a fost portretizată drept o persoană rece, care se încadrează în tiparele cerute de monarhie.

"Pot să vă spun că prezentarea lui Kate ca fiind rece este de râs. Toată lumea o iubește, este cea mai frumoasă fată, chiar mai frumoasă pe dinăuntru decât la exterior. Are o inimă mare și vrea mult ca băieții să fie din nou împreună. S-a putut vedea asta și la înmormântarea prințului Philip. Când erau ei trei împreună (William, Harry și Kate -n.r.), se putea vedea legătura dintre ei. Kate este o persoană primitoare, o fată minunată, așa că să sugerezi că este rece a fost o pastilă greu de înghițit. Dacă Meghan a pornit așa, unde o să se oprească? Lui Kate îi place să ofere îmbrățișări (...) Este relaxată în propria piele, nu joacă un rol. Pentru William și Kate, familia e pe primul loc, apoi monarhia și de abia la sfârșit ei înșiși, în timp ce Harry și Meghan cred că fac o prioritate din propriile persoane. (...) Meghan e geloasă pe Kate pentru că face ca totul să pară lipsit de efort, deși, după cum Meghan a descoperit, este o muncă foarte grea. Kate este perfectă pentru asta. S-a născut pentru asta, iar parteneriatul pe care-l are cu William e fantastic", a mai declarat unchiul prințesei de Wales, conform Daily Mail. Acesta a spus și că Harry, Meghan, William și Kate ar fi devenit asemenea unor supereroi dacă ar fi fost uniți și apropiați unii de ceilalți.

Foto: Profimedia

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri