Prințul William și prințul Harry/ Profimedia
Divertisment

Prințul William și prințul Harry/ Profimedia

Ce a făcut prințul William la câteva zile de când Harry l-a acuzat că a țipat la el. Decizia luată de acesta a surprins pe toată lumea

Prințul William și Rose Farquhar au dovedit, de curând, că foștii parteneri pot să rămână prieteni. La doar câteva zile de când Harry l-a acuzat că a țipat la el, acesta a fost prezent la nunta fostei sale iubite și se pare că a călătorit singur, fără Kate Middleton, potrivit Page Six.

Prințul de Wales a participat, la sfârșitul săptămânii trecute, la nunta fostei sale partenere. Evenimentul a avut loc în Gloucestershire și se pare că acesta a călătorit singur.

Citește și: Prințul George, fiul lui William și al lui Kate Middleton, replică tăioasă la adresa unui coleg: ”Tatăl meu va fi rege într-o zi!”

În vârstă de 40 de ani, prințul William a ales să poarte un costum negru, elegant, pe care l-a asortat cu un papion.

Prințul William a participat la nunta fostei sale iubite
Prințul William a participat la nunta fostei sale iubite / Profimedia Images

Prințul William a fost printre invitații numeroși care au fost prezenți la evenimentul grandios, în cadrul căruia Rose Farquhar, în vârstă de 39 de ani, cea care i-a fost iubită în anul 2000, i-a spus ”DA” lui George Gemmell.

Prințul William a participat la nunta fostei sale iubite
Prințul William a participat la nunta fostei sale iubite / Profimedia Images

Potrivit sursei citate, William și Farquhar s-au cunoscut la Beaufort Polo Club. Ba mai mult, conform Daily Mail, la un moment dat, aceștia au fost surprinși în timp ce sărutau și se îmbrățișau pe un câmp.

Citește și: Prințul George și prințesa Charlotte, comportament exemplar la înmormântarea străbunicii lor. Au fost serioși, eleganți și emoționați

La scurt timp după relația lor, Farquhar s-a mutat la New York pentru a studia actoria, iar în 2016, ea a apărut la ”The Voice UK”.

Harry l-a acuzat pe prinţul William că a ţipat la el

Participarea lui William la acest eveniment vine la câteva zile de când fratele lui, prinţul Harry şi soţia lui, Meghan, au formulat noi critici la adresa familiei regale britanice în ultimele episoade ale unui serial documentar, lansate joi, în care prinţul William a fost acuzat, printre altele, că a făcut parte din atacurile comise de mass-media asupra cuplului princiar, informează Reuters.

Prinţul William, devenit între timp moştenitorul tronului, ar fi ţipat la fratele lui mai mic atunci când acesta l-a informat despre intenţia lui de a renunţa la îndatoririle regale în urmă cu aproape trei ani, a dezvăluit Harry, care crede totodată şi că presa este vinovată pentru un avort spontan al soţiei sale.

Citește și: Bona copiilor lui Kate Middleton nu are voie să folosească acest cuvânt în fața celor mici. Ce reguli trebuie să respecte femeia

În primele episoade ale documentarului, lansate săptămâna trecută, membrii familiei regale au "scăpat" relativ nevătămaţi de dezvăluirile cuplului Harry-Meghan. Însă în ultimele trei episoade, Harry şi-a acuzat rudele că nu au prevenit apariţia unor articole negative în presă şi că, de fapt, le-ar fi încurajat în mod activ.

"Este un joc murdar. Există scurgere de informaţii către presă, dar există şi plantare de informaţii în presă. Aşadar, dacă echipa de comunicare vrea să elimine un articol negativ despre angajatorul ei, ea poate să dea la schimb informaţii despre angajatorul unei alte echipe de comunicare", a declarat prinţul Harry, arată Agerpres.

The State Funeral of Her Majesty The Queen, Service, Westminster Abbey, London, UK - 19 Sep 2022

Harry a mai spus că el şi fratele său mai mare, William, au văzut ceea ce se întâmpla în biroul tatălui lor, regele Charles, şi s-ar fi pus de acord cu mai multă vreme în urmă să nu procedeze niciodată astfel.

"Aş fi preferat să fiu distrus mai degrabă în presă decât să fac acest joc, să practic acest business al schimbului de informaţii. Să văd că biroul fratelui meu copiază exact acel lucru pe care noi doi ne-am promis că nu îl vom face niciodată, a fost ceva sfâşietor", a declarat prinţul Harry.

Etichete: relatie , printul william , harry

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?