Kate Middleton
Actualitate

Kate Middleton / Foto: Profimedia

Kate Middleton se pune, în sfârșit, pe primul plan. Dezvăluirile făcute de un apropiat: „Nu-i pasă de ceea ce cred oamenii!”

Kate Middleton, prințesa de Wales în vârstă de 42 de ani, a dispărut din lumina reflectoarelor de câteva luni și nu se grăbește să-și reia angajamentele regale, întrucât își pune sănătatea pe primul plan.

Prințesa de Wales nu a mai avut o apariție publică din decembrie 2023, iar surse apropiate acesteia au dezvăluit că ea se concentrează pe tratamentul împotriva cancerului.

Recuperarea lui Kate rămâne o prioritate. Nu pune presiune să facă ceva sau să se vadă pe cineva pentru că termenele limită într-o astfel de situație pot face recuperarea mult mai stresantă. Nu îi pasă deloc de ceea ce gândesc alții”, a declarat o sursă apropiată acestuia.

Aceste declarații vin la scurt timp după ce surse apropiate prințesei de Wales au precizat că diagnosticul pus în luna februarie i-a permis acesteia să petreacă timp cu cei trei copii ai ei - prinții Louis și George și prințesa Charlotte.

Citește și: Dezvăluiri privind relația dintre Kate Middleton și prințul William, după diagnosticul de cancer: „Sunt mai apropiați ca niciodată!”

„Ea face tot ce poate pentru a le oferi copiilor o viață normală. Petrece mult timp pentru a se odihni atunci când ei sunt la școală, astfel încât atunci când vin acasă este într-o formă cât mai bună”, preciza cineva.

Cum s-a schimbat relația dintre Kate și William după diagnosticul de cancer

rințesa de Wales, în vârstă de 42 de ani, a renunțat la angajamentele regale după ce a dezvăluit că a fost diagnosticată cu cancer, ceea ce l-a determinat pe soțul ei să preia un volum suplimentar de muncă.

Citește și: Portretul care i-a surprins neplăcut pe fanii lui Kate Middleton. O artistă de renume a dat chix, în viziunea unora: “E cumva o glumă?”

În timp ce aceasta continuă tratamentul de chimioterapie în spatele ușilor închise, prințul de Wales a avut grijă de partenera sa, atunci când timpul i-a permis, ceea ce a dus la „sudarea” relației lor.

„Anunțul că membrii familiei regale nu vor putea lucra atât de mult a fost neașteptat, dar acest lucru înseamnă că William și Kate vor avea șansa de a petrece mai mult timp împreună”, a spus o sursă pentru Us Weekly.

The State Visit of The President of South Korea
Prințul William și Catherine, prințesa de Wales (Kate Middleton). Profimedia

„Ei s-au reconectat și sunt mai apropiați ca niciodată”, a mai precizat sursa respectivă.

Pentru că a fost nevoită să stea mai mult timp acasă, Kate Middleton a avut posibilitatea de a petrece mai mult timp cu cei trei copii ai săi - prinții Louis și George și prințesa Charlotte.

„Kate se simte suficient de puternică pentru a fi foarte implicată în viața copiilor”, a mai precizat sursa respectivă, adăugând: „A fost un părinte activ!”

Citește și: Ce a răspuns prințul William când a fost întrebat cum se simte Kate Middleton, după diagnosticul de cancer

Kate Middleton rămâne deocamdată departe de angajamentele regale

Totuși, rămân în picioare multe întrebări legate de revenirea ei la îndatoririle regale. Cele mai recente rapoarte susțin că nu își va relua atribuțiile până la toamnă, cel mai devreme, sau chiar până anul viitor.

Citește și: De ce nu a fost prințul William alături de Kate Middleton când aceasta a anunțat că are cancer. “E mândru de curajul soției lui”

Kate și echipa ei "reevaluează ceea ce va putea să-și asume atunci când se va întoarce, dar e posibil să nu mai aibă niciodată rolul în care oamenii au văzut-o înainte", scrie US Weekly, care citează persoane din apropierea prințesei de Wales. Nu e niciun secret că viața în ochiul publicului își poate lăsa amprente puternice asupra cuiva, așa că soția lui William trebuie să se refacă în totalitate până va reveni. Și nu se știe cum va arăta această revenire.

Familia regală britanică are o pauză de la angajamente după ce premierul Rishi Sunak a anunțat alegeri generale în iulie. Acest timp liber le prinde bine lui William și Kate, care sunt acum mai apropiați și mai conectați ca oricând. Cuplul princiar și cei trei copii ai lor au petrecut cel mai mult timp la casa lor de vară din Norfolk, într-un conac cu 10 camere, cu piscină, teren de tenis și destul spațiu în grădină pentru ca cei mici să alerge și să se joace în voie. 

Citește și: Dezvăluiri despre Kate Middleton și prințul William, după ce prințesa de Wales a dezvăluit că suferă de cancer: „Cred că trec prin iad”

Intrebarea zilei

Cum vă petreceți prima lună de vară?

Partenerii Nostri