Ducii de Cambridge și cei trei copii ai lor
Actualitate

Ducii de Cambridge și cei trei copii ai lor / Foto: Profimedia

Prințul Louis, fiul cel mic al ducilor de Cambridge, a împlinit 3 ani! Kate Middleton i-a făcut o poză adorabilă

Prințul Louis, mezinul ducilor de Cambridge, a împlinit 3 ani în 23 aprilie, ocazie cu care mama lui, Kate Middleton, a păstrat tradiția de a împărtăși cu admiratorii Casei Regale o imagine aniversară cu fiecare dintre copiii ei. 

Mare pasionată de fotografie, Kate nu ratează ocazia de a imortaliza cele mai importante momente de familie. Ziua de naștere a micului Louis nu a făcut excepție. Mereu zâmbăreț, fericit și cu o alură de poznaș, mezinul apare pe bicicletă, în prima lui zi de grădiniță. Îmbrăcat în uniformă, cu ghiozdănelul pus bine în spate, Louis lasă impresia că este deja băiat mare, gata să se descurce în prima etapă începută departe de familie.

Citește și: Prințul Harry s-a întâlnit de cel puțin două ori cu bunica sa înainte de a se întoarce în SUA: ”Dragostea lui e de neclintit!”

Prințul Louis
Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

"Fotografia făcută săptămâna aceasta de ducesa de Cambridge, înainte ca el să plece pentru prima zi la creșă. Ducele și ducesa sunt încântați să împartă cu publicul o nouă imagine cu prințul Louis", scrie pe Instagramul oficial al familiei, Kensington Royal, urmărit de 12,5 milioane de admiratori.

Citește și: Gestul de prețuire al lui Kate Middleton pentru regina Elisabeta a II-a și prințesa Diana, la înmormântarea prințului Philip

Prințul Louis, al cincilea  moștenitor la tronul Marii Britanii

Mezinul ducilor de Cambridge este al cincilea moștenitor la tronul Marii Britanii și al șaselea strănepot al Reginei Elisabeta a II-a. El s-a născut în 23 aprilie 2018, la Spitalul St Mary's din Londra. Frații lui mai mari, George și Charlotte, sunt partenerii lui preferați de joacă.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri