Kim Kardashian
Actualitate

Kim Kardashian / Getty Images

Kim Kardashian a glumit pe seama celor trei divorțuri ale sale! ”Nu mi-am dat seama cu adevărat de aceste căsătorii”

Kim Kardashian a glumit pe seama celor trei divorțuri pe care le-a avut de-a lungul timpului. Vedeta a mărturisit că nu și-a dat seama cu adevărat de căsniciile sale.

Kim Kardashian West a glumit pe seama celor trei divorțuri pe care le-a avut până acum în viața ei, în timp ce sărbătorea nunta prietenului ei apropiat, Simon Huck. Vedeta, în vârstă de 41 de ani, a ținut un discurs în timpul petrecerii, iar publicul s-a amuzat copios de declarațiile acesteia. 

Momentul în care fondatoarea SKIMS a vorbit cu fericitul cuplu, Simon Huck, în vârstă de 38 de ani și logodnicul lui, Phil Riportella, a fost surprins de jurnalistul de modă Derek Blasberg, care a împărtășit cu toată lumea imaginile pe contul său de Instagram. Fosta vedetă din Keeping Up with the Kardashians este văzută zâmbind și ținând un microfon în mână, purtând o rochie de un albastru regal accesorizată cu o pereche de cerceri mari și strălucitori. Look-ul acesteia a arătat fabulos, mai ales că a decis să-și prindă părul într-un mod foarte elegant, care i-a pus trăsăturile în evidență. 

Citește și: Kim Kardashian, succes total! Cum a reușit diva să câștige un milion de dolari într-un singur minut

În timp ce publicul o aclama și o aplauda, fosta soție a lui Kanye West le-a vorbit celor doi îndrăgostiți despre căsnicie, sugerând că nu știe ce sfat să le dea, având în vedere cele trei divorțuri pe care le-a avut până acum, potrivit people.com.

”Am fost puțin confuză pentru că nu mi-am dat seama nici eu despre toata chestia asta cu căsătorie, așa că nu știu ce sfat aș putea să vă dau în seara asta, băieți”, a spus Kim Kardashian West în timpul petrecerii de nuntă a prietenului său Simon Huck. 

Kim Kardashian a fost căsătorită de trei ori

Kim Kardashian West a fost căsătorită de trei ori. Prima căsnicie a fost cu Damon Thomas din 2000 până în 2004, urmată de cea cu Kris Humphries din august 2011 până în octombrie 2011 și, cea mai recentă cu Kanye West, cu care s-a căsătorit în 2014 și de care a cerut divorțul în februarie.

Simon Huck este un prieten apropiat al familiei Kardashian de ani de zile și a apărut adesea în KUWTK, precum și în propriul său serial despre munca sa în PR, The Spin Crowd. Acesta l-a cerut în căsătorie pe Riportella în ianuarie 2020, când s-a lăsat în genunchi pe o plajă, în fața unui display format din pietre, scriind „Ar fi bine să spui da”. Huck și-a postat propunerea pe Instagram cu descrierea „A ZIS DA DA!!!!!!!!!!”, în timp ce Riportella a glumit în propria postare: „Era și timpul!!!!!”.

Citește și: Kim Kardashian, electrizantă într-o rochie din latex, super mulată pe corp. Vedeta în vârstă de 41 de ani a făcut furori în New York

Într-o postare ulterioară, Huck le-a mulțumit tuturor pentru felicitările care au venit în urma logodnei lui. ”Nu eram pregătit pentru aceast dragoste incredibilă care a venit de când @piptherip a decis să se căsătoarească cu mine. Prieteni din liceu cu care nu am mai vorbit de un deceniu, rude îndepărtate, barmanul de la 5:30 dimineața, TOȚI ați apărut într-un mod atât de mare și frumos. Mă simt mega recunoscător tuturor!”, a declarat Simon Huck.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri