Eliza, fiica Adrianei Iliescu
Actualitate

Eliza și Adriana Iliescu, 2022 / Foto: Facebook

La 85 de ani, Adriana Iliescu nu se lasă și luptă pentru a-i lăsa moștenire fiicei ei. E în procese de 15 ani

Deși are 85 de ani, Adriana Iliescu, profesoara care a devenit mamă la aproape 67 de ani, fiind astfel cea mai în vârstă nouă mamă din România, nu se lasă și luptă pentru a-i lăsa fiicei sale o mică moștenire.

Fosta profesoară universitară are o casă în județul Vâlcea, pe care ar vrea să i-o lase fiicei sale, dar alte rude se împotrivesc pentru a-i da bucata de teren. Tocmai de aceea, de 15 ani, Adriana Iliescu se judecă pentru casa bătrânească. Potrivit Cancan, au existat până acum zeci de termene ale procesului, iar altul va urma în decembrie, semn că lucrurile nu s-au rezolvat încă. Adriana Iliescu nu vrea să renunțe la drepturile sale, așa că merge până-n pânzele albe pentru a-și găsi dreptatea.

„Eu sper că se vor termina şi că voi câştiga. Problema este să se termine în favoarea mea, judecătorii să fie obiectivi şi eu să nu mai fac alte demersuri”, declara Adriana Iliescu, în 2020, conform Gândul.

Eliza, fiica Adrianei Iliescu, a trecut de 18 ani și este ocupată cu viața de studentă. A dat examenul de Bacalaureat în 2022 și s-a înscris la două facultăți, Litere și Științe Umane, pe care le urmează în paralel. Mama ei îi este aproape la fiecare pas. Pentru a putea ajunge la toate cursurile, Eliza a apelat la bunăvoința unor profesori, pentru a-i permite să schimbe câteva ore de la o grupă la alta. Mai mult, mama ei o ajută cu bani pentru a lua taxiul între cele două instituții atunci când este în criză de timp.

Citește și: Ce pensie are Adriana Iliescu, la 84 de ani: ”Ar fi păcatul meu!” Fiica ei e studentă la două facultăți

Citește și: Cum jonglează cu două facultăți Eliza, fiica româncei care a devenit mamă la aproape 67 de ani: “Se descurcă foarte bine”

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri