cum este alintat archie, fiul lui meghan markle si printul harry
Actualitate

Meghan Markle si Printul Harry se afla intr-o vizita oficiala in Africa de Sud, unde l-au luat si pe fiul lor, Archie. In ziua in care bebelusul a aparut in public, mama sa a dezvaluit, fara sa vrea, porecla pe care i-a pus-o.

Lecția de viață emoționantă pe care Meghan Markle i-a dat-o fiului său. Ce a învățat Archie despre prințesa Diana

Prințul Harry și Meghan Markle au decis în anul 2020 să părăsească Marea Britanie și, odată cu plecarea din țară, au renunțat și la îndatoririle regale. Fiul Regelui Charles a susținut la acea vreme că nu-și dorește ca fiul său, Archie, să se confrunte cu dezavantajele de a face parte din Familia Regală. Cu toate acestea, Meghan a ținut să-l învețe o lecție emoționantă pe fiul ei. 

Un videoclip devenit viral pe TikTok arată o secvență din documentarul despre viața prințului Harry și a lui Meghan Markle, în care fosta actrița este văzută ținându-l în brațe pe fiul ei, Archie, în timp ce îi arată o fotografie a prințesei Diana, regretata mamă a ducelui de Sussex, care se afla într-o ramă pe perete. 

Citește și: Ce șanse există ca prințul Harry să-și reia angajamentele ca membru regal. Dezvăluiri neașteptate făcute de apropiați de-ai regelui

Meghan și-a dorit ca Archie să afle tot ce se poate despre bunica lui, chiar dacă aceasta s-a stins din viață în teribilul accident din 1997. 

„Hei bunico. Da, asta e bunica ta, Diana”, se aude Meghan în videoclip, în timp ce Archie privește atent fotografia. 

@thetvandmoviequeen

 

♬ original sound - Andrew DeVitre

În cele șase parți ale documentarului despre cuplul celebru, Harry a mărturisit că a văzut asemănări între soția sa, Meghan, și răposata lui mamă. 

„Meghan seamănă atât de mult cu mama mea. Are aceeași compasiune, aceeași empatie, aceeași încredere și căldură”, spune Harry în cadrul documentarului. 

Citește și: O scrisoare lăsată de prințesa Diana dezvăluie legătura specială dintre Harry și William. Ce spunea Lady Di despre cei doi

Harry a vorbit și despre decizia de a renunța la viața regală, adăugând: „Accept că vor exista oameni din întreaga lume care nu vor fi de acord cu ceea ce am făcut și cum am făcut. Dar știu că trebuia să o fac și am făcut-o pentru a-mi proteja familia, mai ales după ce s-a întâmplat cu mama mea. Nu am vrut ca istoria să se repete”. 

De asemenea, Meghan a vorbit despre faptul că s-a gândit la sinucidere atunci când era însărcinată cu Archie, adăugând: „Mi-a fost foarte rușine să spun asta atunci și mi-a fost rușine să-i recunosc asta și lui Harry, mai ales, pentru că știu cât de mult a suferit. Dar știam că, dacă nu o spun, o să o fac”. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri