Prințul Harry/ Profimedia
Actualitate

Prințul Harry/ Profimedia

Ce șanse există ca prințul Harry să-și reia angajamentele ca membru regal. Dezvăluiri neașteptate făcute de apropiați de-ai regelui

Șansele ca prințul Harry să-și reia angajamentele ca membru al familiei regale sunt inexistente, atrag atenția surse apropiate regelui Charles, potrivit Daily Mail.

Potrivit sursei citate, nu există nicio cale prin care ducele de Sussex, în vârstă de 39 de ani, să se întoarcă să lucreze ca membru regal, nici măcar acum, când regele Charles a fost diagnosticat cu cancer și urmează un tratament riguros.

Citește și: Ce le transmitea Charles fiilor săi, Harry și William, anul trecut: „Vă rog, băieți, nu transformați ultimii mei ani într-o suferință”

Apropiați de-ai regelui Charles au explicat că acesta nu ar accepta așa ceva sub nicio formă, însă el își dorește repararea relației cu fiul său, care s-a mutat în California, Statele Unite ale Americii, în 2020, când a renunțat la angajamentele ca membru al familiei regale.

Prințul William și Regele Charles/ Profimedia

De asemenea, potrivit unor surse citate de jurnaliștii de la Daily Mail, prințul William ar fi de acord cu tatăl său, fapt pentru care nu-și dorește ca Harry să-și reia angajamentele, în ciuda momentelor delicate prin care trece, soția sa, Kate Middleton, recuperându-se acasă după o intervenție chirurgicală în urma căreia a avut nevoie de două săptămâni de spitalizare.

Citește și: O scrisoare lăsată de prințesa Diana dezvăluie legătura specială dintre Harry și William. Ce spunea Lady Di despre cei doi

Aceste dezvăluiri vin la scurt timp după ce au apărut niște speculații în The Times, potrivit cărora ducele de Sussex și-ar dori reluarea angajamentelor temporar, pentru a veni în sprijinul tatălui său, care a fost diagnosticat cu cancer luna trecută.

Prințul Harry, primele declarații după ce tatăl său a fost diagnosticat cu cancer

Prințul Harry a făcut primele declarații după ce tatăl lui, regele Charles, a fost diagnosticat cu o formă de cancer. În cadrul interviului pentru emisiunea „Good Morning America” de la ABC, el s-a arătat „recunoscător” pentru posibilitatea de a-și vedea tatăl.

Ducele de Sussex, în vârstă de 39 de ani, a vorbit pentru prima dată despre starea de sănătate a tatălui tău, care a fost diagnosticat cu o formă de cancer și pe care l-a vizitat la scurt timp.

Citește și: Regina Camilla, despre cum se simte regele Charles, după ce a început tratamentul pentru cancer: "Extrem de bine în condițiile date"

Chiar dacă vizita lui în Londra a durat 24 de ore și a călătorit fără Meghan Markle și cei doi copii, Harry s-a arătat recunoscător pentru această șansă: „Umm, uite, îmi iubesc familia. Faptul că am avut posibilitatea să mă urc în avion și să merg să-l văd, să petrec puțin timp cu el, este foarte bine. Sunt recunoscător pentru asta”, a spus Harry, potrivit Daily Mail, când a fost întrebat de prezentatorul Will Reeve cum a fost vizita în UK.

Reeve, fiul actorului Superman, Christopher Reeve, care a fost paralizat în 1995, a spus: "Am descoperit de-a lungul anilor că o boală în familie poate avea un efect galvanizat sau un efect de unire. Este posibil în acest caz?"

Absolut. Da, sunt sigur. În toate aceste cazuri am văzut, de-a lungul timpului, puterea unității familiei. Cred că orice boală sau orice suferință aduce familia împreună”, a spus Harry.

Citește și: Întâlnirea dintre prințul Harry și Regele Charles a durat doar 30 de minute. Ultima dată când cei doi s-au văzut a fost la încoronare

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri