Meghan Markle - prințul Harry - regele Charles
Actualitate

Cum ar putea regele Charles să-i ”pedepsească” pe Meghan Markle și pe Harry pentru dezvăluirile în cartea de memorii:”Ar fi drastic!” / Getty Images

Prințul Harry, primele declarații după ce tatăl lui a fost diagnosticat cu cancer: „Sunt recunoscător că am putut să petrecem timp!”

Prințul Harry a făcut primele declarații după ce tatăl lui, regele Charles, a fost diagnosticat cu o formă de cancer. În cadrul interviului pentru emisiunea „Good Morning America” de la ABC, el s-a arătat „recunoscător” pentru posibilitatea de a-și vedea tatăl.

Ducele de Sussex, în vârstă de 39 de ani, a vorbit pentru prima dată despre starea de sănătate a tatălui tău, care a fost diagnosticat cu o formă de cancer și pe care l-a vizitat la scurt timp.

Citește și: Regina Camilla, despre cum se simte regele Charles, după ce a început tratamentul pentru cancer: "Extrem de bine în condițiile date"

Chiar dacă vizita lui în Londra a durat 24 de ore și a călătorit fără Meghan Markle și cei doi copii, Harry s-a arătat recunoscător pentru această șansă: „Umm, uite, îmi iubesc familia. Faptul că am avut posibilitatea să mă urc în avion și să merg să-l văd, să petrec puțin timp cu el, este foarte bine. Sunt recunoscător pentru asta”, a spus Harry, potrivit Daily Mail, când a fost întrebat de prezentatorul Will Reeve cum a fost vizita în UK.

Reeve, fiul actorului Superman, Christopher Reeve, care a fost paralizat în 1995, a spus: "Am descoperit de-a lungul anilor că o boală în familie poate avea un efect galvanizat sau un efect de unire. Este posibil în acest caz?"

Absolut. Da, sunt sigur. În toate aceste cazuri am văzut, de-a lungul timpului, puterea unității familiei. Cred că orice boală sau orice suferință aduce familia împreună”, a spus Harry.

Citește și: Întâlnirea dintre prințul Harry și Regele Charles a durat doar 30 de minute. Ultima dată când cei doi s-au văzut a fost la încoronare

Prințul Harry va vorbi, de asemenea, și despre viața alături de Meghan Markle și despre Invictus Games, în cazul interviului care va fi difuzat integral mai târziu.

Regina Camilla, despre cum se simte regele Charles, după ce a început tratamentul pentru cancer

Regele Charles al III-lea se simte ''extrem de bine'', a afirmat soţia suveranului britanic, regina Camilla, cu prilejul primului ei angajament public după ce monarhul în vârstă de 75 de ani a fost diagnosticat cu cancer, informează Reuters.

Vorbind cu unul dintre participanţii la un concert de caritate găzduit de Catedrala Salisbury din sudul Angliei, regina Camilla a spus că soţul ei a fost impresionat de mesajele de susţinere primite din partea publicului.

''Se simte extrem de bine în circumstanţele date'', a spus ea. ''A fost foarte impresionat de toate scrisorile şi mesajele pe care le-a primit de peste tot. Au fost încurajatoare'', a adăugat regina Camilla.

Citește și: Relația dintre William și Harry, în continuare „pe butuci”. Condiția pusă de prințul de Wales ca să aibă o întâlnire cu fratele lui

Prinţul William, fiul cel mare al regelui Charles şi totodată moştenitorul tronului britanic, a mulţumit publicului pentru mesajele calde primite atât pentru tatăl lui, cât şi pentru soţia sa, Kate, care a suferit recent o intervenţie chirurgicală.

Prinţesa Kate, în vârstă de 42 de ani, a fost supusă unei intervenţii chirurgicale abdominale pe 16 ianuarie, după care a petrecut două săptămâni în spital pentru recuperare.

Citește și: Regele Charles l-a sunat imediat pe prințul Harry după ce a fost diagnosticat cu cancer. Ducele a plecat imediat la Londra

Ulterior, regele Charles al III-lea a fost tratat pentru o hipertrofie benignă de prostată, înainte ca Palatul Buckingham să anunţe că, în urma unor teste la care a fost supus monarhul, acesta a fost diagnosticat cu o formă de cancer.

Întrucât regele şi-a anulat angajamentele publice pentru a urma un tratament ambulatoriu, iar prinţesa Kate este aşteptată să revină în viaţa publică abia după Paşte, celorlalţi membri activi ai familiei regale, prinţul William şi regina Camilla, le revine responsabilitatea de a asigura angajamentele publice ale monarhiei britanice, scrie Agerpres.

Etichete: harry , charles

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri