Aladdin World Premiere
Actualitate

Willow Smith, Jada Pinkett Smith, Will Smith și Trey Smith, Foto: Profimedia

Lecția pe care a învățat-o Will Smith de la fiica sa. Actorul a vorbit despre momentul dificil prin care a trecut

Will Smith a vorbit despre cel mai dificil moment din viața lui de părinte și a povestit ce lecție de viață l-a învățat fiica lui în urmă cu câțiva ani. 

Will Smith este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați actori de la Hollywood. Rolurile sale din filme sunt cunoscute de toată lumea, iar personalitatea și carisma l-au făcut pe acesta să intre în sufletul publicului. Cu toate că din exterior pare să fie un bărbat echilibrat și un om foarte bun, celebrul actor a povestit că s-a confruntat cu probleme în viața de părinte. 

Actorul din „Fresh Prince of Bel Air” își adoră copiii, pe Trey, Jaden și  pe Willow și ar face orice pentru ei. Însă în rolul de părinte, acesta s-a confruntat și cu câteva probleme în gestionarea situațiilor dificile. Recent, actorul a vorbit despre momentul în care Willow, fiica lui cea mică, s-a confruntat cu probleme la scurt timp după ce a cunoscut faima, potrivit Hello Magazine.

„Am simțit că mă descurc foarte, foarte bine. Cu toate acestea, Willow, care avea doar zece ani când a început să facă turnee cu Justin Bieber în urma succesului cântecului ei Whip My Hair, nu a fost fericită”, a declarat Will Smith. 

Willow era nefericită în ceea ce făcea și, pentru a-l face pe tatăl ei să o asculte, aceasta a luat măsuri drastice și s-a ras în cap în semn de protest. 

Citește și: Willow Smith, despre presiunea de a avea părinți celebri: "Intotdeauana mi-am dorit să-i fac mândri pe părinții mei"

„Mulțumesc, tati. Am terminat. Nu contează pentru tine că am terminat, tati?”, și-a amintit Will cuvintele fiicei sale, atunci când a trebuit să continue să cânte.  „Mă uit și îmi zic: „Am înțeles, am înțeles, iubito. Îmi pare rău. Îmi cer scuze. Poți să te oprești”, și-a amintit actorul că i-a spus fiicei sale.

„A fost terifiant. Am simțit că aș fi trimis mesaje text uitându-mă la telefon și am ieșit în stradă în fața unui autobuz, iar Willow m-a smuls înapoi. Oricât de ciudat ar suna, în acel moment am descoperit sentimentele. Din cauza copilăriei mele, din cauza modului în care am fost crescut... Nu-mi păsa de cum mă simțeam, așa că sigur că nu mi-a păsat de cum se simte altcineva. Sentimentele mele nu contau în casa copilăriei mele. Ai făcut ceea ce ți s-a spus să faci. A trebuit să mă gândesc cu adevărat la întrebarea pe care mi-o punea ea. Întrebarea pe care o punea cu adevărat era „Tati, contează pentru tine cum mă simt?” a fost atât de exploziv în mintea mea. A fost o întrebare profundă, existențială”, a povestit Will Smith. 

Will Smith vrea să-și încurajeze copiii să fie ei înșiși

Will Smith vrea să-și încurajeze copiii să fie ei înșiși, dar recunoaște că poate fi greu să le dai drumul și să îi lași să-și aleagă propriile căi. Într-un interviu, Will a spus cu sinceritate: „Jaden este 100% neînfricat, va face orice. Ca părinte este înspăimântător, este terifiant, dar este complet dispus să trăiască și să moară prin deciziile sale artistice și nu se preocupă de ceea ce gândesc oamenii”

Citește și: Will Smith: Trăiesc cu teama că am dezamăgit fiecare femeie din viața mea. Vreau să spun adevărul. Vreau să-i las pe oameni să îl aibă

În încercarea de a crește viitorii adulți responsabili, Will și soția sa Jada nu și-au pedepsit copiii. Will a spus: „Nu pedepsim. Modul în care ne ocupăm de copiii noștri este că aceștia sunt responsabili pentru viața lor. Conceptul nostru este, cu cât mai devreme, să le ofere cât mai mult control asupra vieții lor și asupra conceptului de pedeapsă. Experiența noastră a avut un pic prea mult o calitate negativă. Numai timpul ne va arăta cum a funcționat acest lucru pentru copiii săi adulți”

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri