Aladdin World Premiere
Divertisment

Willow Smith, Jada Pinkett Smith, Will Smith și Trey Smith, Foto: Profimedia

Willow Smith, despre presiunea de a avea părinți celebri: "Intotdeauana mi-am dorit să-i fac mândri pe părinții mei"

Cu puțin timp înainte de lansarea noului ei album intitulat "I feel EVERYTHING", Willow Smith a vorbit despre presiunea de a avea părinți celebri și eforturile de a-și găsi propria identitate artistică.

Într-un interviu acordat lui Zane Lowe de la Apple Music 1, cântăreața, în vârstă de 20 de ani, a vorbit despre procesul de dezvoltare al propriei sale identități ca artist într-o industrie în care era cunoscută ca fiind fiica lui Jada Pinkett și Will Smith.

„Întotdeauna mi-am dorit să-i fac mândri pe părinții mei și să duc mai departe frumusețea pe care au pus-o în lume și să continui să ridic acea frumusețe și să susțin acea frumusețe. Și am simțit multă presiune", a mărturisit Willow.

"Și, pentru că nu mai sunt minoră, am găsit libertatea de a pune acea frumusețe în lume. Pot susține acea energie. Și îmi dau seama cum să fac acest lucru în diferite moduri, iar asta va fi o călătorie urmata de multe altele", a continuat artista.

Premiere Of Disney's "Aladdin" - Red Carpet

Cântăreața a vorbit despre cum a fost să-și lanseze proiectul muzical de punk-rock după albumele THE ANXIETY, WILLOW și The 1st.

„Sincer, încă procesez asta. Aveam multe îndoieli, nu doar despre acest album, ci despre cariera mea în general, cariera mea muzicală în general. Am urmat ceea ce mă făcea fericită și mi-am urmat inima și simt că m-a dus într-un loc cu adevărat frumos ", a spus ea.

"Sunt într-un loc de neîncredere în acest moment. Pentru o mare parte din cariera mea muzicală am analizat totul și eram atât de stresată în privința unor lucruri cu care nu trebuia să mă stresez. Chiar și în cazul acestui album, chiar și în conținut, chiar și atunci când vorbeam despre începuturi, încă păstrez acel conținut divin în inima mea și în sufletul meu, dar nu trebuie să cauți mereu care este sensul vieții în muzica ta. Acest lucru poate deveni apăsător uneori. Așa că am vrut doar, așa cum ați spus, să mă separ de acele emoții, în timp ce mă uit la ele din punct de vedere al ochiului unei păsări și să mă scufund în acel joc, să mă scufund în asta, să nu-mi pese"

Citește și: Câți bani ar urma să încaseze prințul Harry pe volumul de memorii pe care l-a scris în secret

Willow a continuat spunând că își dorea să facă un album ca acesta „de când avea literalmente 12 ani. "Acest lucru se dezvoltă în mine de mult timp”, a spus Willow.

Alături de hit-ul LP cântat cu Travis Barker „t r a n s p a r e n t s o u l”, albumul prezintă piese cu Avril Lavigne pe „G R O W” și Tierra Whack pe „XTRA”.

Willow Smith are un nou tatuaj

Willow Smith nu se teme să se exprime în cele mai artistice moduri, iar de curând, tânăra și-a ras părul și și-a tatuat o zeiță hindusă pe mână.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Prințesa Charlene și prințul Albert de Monaco ar fi la un pas de divorț. Cei doi trăiesc departe unul de celălalt de șase luni

Tatuajul a fost făcut zilele trecute, iar fiica lui Will Smith a împărtășit procesul cu fanii de pe Instagram, printr-o fotografie în care se afla pe masa de lucru a artistei Anka Lavriv. Tatuajul de pe mână constă într-o imagine alb-negru a zeiței hinduse, Saraswati, și vine la scurt timp după ce Willow și-a ras părul într-un concert live.

"Îți mulțumesc că mi-ai decorat mâna cu această frumoasă reprezentare a lui Saraswati, zeița hindusă a cunoașterii, a muzicii, a artei, a discursului, a înțelepciunii și a învățaturii. Energia ta este DIVINĂ și recunoștința mea pentru tine este infinită! Abia aștept să îmi faci mai multe tatuaje superbe în viitor”, a scris Willow în dreptul fotografiei.

Nu este prima dată când își face un tatuaj, întrucât artista, mama ei, Jada Pinkett și bunica, Adrienne Banfield-Norris, și-au tatuaj lotuși identici în luna mai.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?