Lindsey Buckingham Kristen Messner
Actualitate

Lindsey Buckingham și Kristen Messner au divorțat după 21 de ani de căsnicie / Getty Images

Lindsey Buckingham, solistul și chitaristul trupei Fletwood Mac, a divorțat după 21 de ani de căsnicie. Cei doi au trei copii împreună

Lindsey Buckingham, chitaristul și solistul formației Fletwood Mac, a divorțat de soția lui, Kristen Messner, după un mariaj de 21 de ani.

Potrivit revistei People, Lindsey Buckingham și Kristen Messner au semnat actele de divorț la începutul lunii iunie, în Los Angeles. Cei doi s-au căsătorit în 2000, în cadrul unei ceremonii restrânse, după ce s-au cunoscut la sfârșitul anilor '90, când Messner a pozat pentru coperta unuia dintre albumele sale solo.

Citește și: Kanye West a trecut rapid peste divorțul de Kim Kardashian. Artistul a fost surprins într-o escapadă romantică alături de Irina Shayk

Cei doi au fost căsătoriți pentru 21 de ani și au împreună trei copii - William, 22 de ani, Leelee, 21 de ani și Stella, 17.

În urmă cu câțiva ani, artistul, în vârstă de 71 de ani, se declara norocos că a întâlnit-o pe Messner: ”Am văzut mulți prieteni care erau părinți și soți, care nu erau cu adevărat acolo, care își înșelau părinții. Am așteptat și am fost noroc să întâlnesc pe cineva mai târziu, iar totul a funcționat bine.”, mărturisea el acum patru ani.

Citește și: Accesoriul bizar cu care Machine Gun Kelly a lăsat-o în umbră chiar și pe iubita lui, Megan Fox. Toată lumea i-a comentat apariția

Chiar dacă acesta a trecut printr-un divorț, Lindsey Buckingham se bucură de succes în plan profesional și urmează să lanseze un nou album, dar și să plece într-un turneu prin 30 de orașe din Statele Unite ale Americii.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri