Graceland still going strong as the new Elvis movie is released
Actualitate

Lisa Marie Presley, Benjamin Keough. Profimedia

Lisa Marie Presley, înmormântată la Graceland lângă fiul ei, Benjamin, care s-a sinucis în 2020

Lisa Marie Presley va fi înmormântată la Graceland, reşedinţa din Memphis pe care a moştenit-o de la tatăl ei, Elvis Presley, chiar lângă fiul său, Benjamin, care s-a sinucis în vara lui 2020.

Lisa Marie Presley a murit la vârsta de 54 de ani, în urma unui stop cardiac suferit în locuinţa sa. "Ultimul loc de odihnă al Lisei Marie va fi la Graceland, alături de iubitul ei fiu, Ben", a precizat un reprezentant al fiicei sale, actriţa Riley Keough, în vârstă de 33 de ani. Lisa Marie mai are şi două fiice gemene, Finley şi Harper, în vârstă de 14 ani.

Citește și: Lisa Marie Presley, o viață marcată de drame: pierderea persoanelor dragi, mariaje eșuate, droguri. Sinuciderea fiului ei a distrus-o

În calitate de unică fiică a lui Elvis Presley, Lisa Marie a devenit proprietara reşedinţei Graceland, o populară atracţie turistică din oraş. Aceasta avea nouă ani când tatăl ei a murit acolo în urma unei insuficienţe cardiace în august 1977, la vârsta de 42 de ani. Elvis Presley şi alţi membri ai familiei sale sunt înmormântaţi la Graceland's Meditation Garden.

Vestea morții Lisei Marie a fost dată chiar de mama ei, Priscilla Presley. "Cu inima plină de durere trebuie să împărtăşesc vestea devastatoare: draga mea fiică Lisa Marie ne-a părăsit. Ea a fost cea mai pasionată, puternică și iubitoare femeie pe care am cunoscut-o vreodată. Cerem intimitate în timp ce încercăm să facem față acestei pierderi profunde. Vă mulțumim pentru dragoste și rugăciuni", a transmis Priscilla, într-un comunicat trimis revistei People.

Fiica "Regelui" fusese transportată de urgenţă la spital, joi dimineaţă, potrivit unui mesaj postat mai devreme tot de mama ei pe reţelele sociale. Lisa Marie Presley era în stare de "inconştienţă" când menajera a descoperit-o în casa ei din Calabasas, Los Angeles.

Fostul ei soţ, Danny Keough, care locuieşte pe aceeași proprietate, a fost cel care a resuscitat-o până la sosirea paramedicilor care au transportat-o la spital.

Unicul băiat al Lisei Marie Presley s-a sinucis în 2020

'The Elvis Experience' musical production premiere, The Westgate Las Vegas Resort and Casino, Nevada, USA - 23 Apr 2015
Lisa Marie Presley și Benjamin Presley Keough, în Nevada, aprilie 2015. Profimedia

Citește și: Ultimele imagini cu Lisa Marie Presley. A participat la Globurile de Aur cu două zile înainte să moară și a plâns în public

Fiul Lisei Marie, Benjamin Keough, s-a sinucis în 2020, la vârsta de 27 de ani. Autopsia a arătat că avea cocaină și alcool în organism la momentul decesului.

Anterior, tânărul a încercat să-și ia viața cu șase luni înainte, apoi a petrecut trei săptămâni la reabilitare. De-a lungul vieții, Keough s-a internat de mai multe ori la dezintoxicare, dar nu a reușit niciodată să încheie programul de acolo.

"Doliul nu încetează, nu dispare în niciun sens, la un an sau la x ani de la pierderea unui om drag. Durerea este ceva ce va trebui să porți cu tine pentru tot restul vieții, în ciuda a ceea ce anumiți oameni sau cultura noastră vor să credem. Nu 'treci peste asta', nu 'treci mai departe'. Dacă ești incredibil de norocos, câțiva oameni vor păstra legătura cu tine după prima lună sau cam așa ceva. Din păcate, acesta este un adevăr rece și dur pentru majoritatea. Așa că, dacă cunoașteți pe cineva care a pierdut o persoană dragă, indiferent de cât timp a trecut, vă rog să-l sunați pentru a vedea cum se simte. Mergeți să-i vizitați pe cei aflați într-o astfel de situație, ei chiar vor aprecia, mai mult decât vă puteți imagina. (...) Este o alegere să continui, una pe care trebuie să o fac în fiecare zi și una care este în mod constant cel puțin provocatoare... Dar merg mai departe pentru fetele mele. Merg mai departe pentru că fiul meu mi-a arătat foarte clar în ultimele sale momente că îngrijirea surorilor lui mai mici era printre preocupările sale. Le-a adorat pe fete și ele pe el" spunea Lisa Marie în august 2022, de Ziua Conștientizării Durerii.

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri