The funeral of Prince Philip, Duke of Edinburgh, Windsor Castle, Berkshire, UK - 17 Apr 2021
Actualitate

Foto: Profimedia

Locul în care regina Elisabeta a II-a a mers să se reculeagă după moartea prințului Philip. La 94 de ani își conduce singură mașina

În prag de 95 de ani, regina Elisabeta a II-a și-a luat rămas bun de la bărbatul de care s-a îndrăgostit încă din adolescență și cu care a fost căsătorită 73 de ani, prințul Philip.

După înmormântarea la care au participat 30 de persoane, suverana britanică a decis să-și ia puțin timp doar pentru ea și a găsit alinare în natură, în preajma câinilor ei. A ales să-și conducă singură mașina până în apropierea castelului Windsor, la domeniul Frogmore, unde s-a recules printre florile de pe malul lacului și cireși înfloriți, notează The Sun. În același loc a stat și prințul Harry când s-a întors din SUA pentru înmormântarea bunicului său.

regina elisabeta

Citește și: Omagiul lui Meghan Markle. Cum a ținut fosta actriță sa-si ia adio de la prințul Philip

Sursele presei britanice spun că la fel își va petrece si ziua de naștere din 21 aprilie, tot în singurătate și reflecție, la domeniul Frogmore, alături de noii ei cățeluși, Fergus și Muick.

Prințul Charles a plecat singur în Țara Galilor

Citește și: Gestul de prețuire al lui Kate Middleton pentru regina Elisabeta a II-a și prințesa Diana, la înmormântarea prințului Philip

Printul Charles

Și prințul Charles a simțit să-și plângă tatăl în liniște. După întâlnirea de taină cu fiii săi, William și Harry, Charles a plecat de unul singur în Llwynywermod, Țara Galilor, la doar 24 de ore de la înmormântarea ducelui de Edinburgh.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri