Meghan markle la us open 2019
Actualitate

Omagiul lui Meghan Markle. Cum a ținut fosta actriță sa-si ia adio de la prințul Philip

Însărcinată cu al doilea său copil și al prințului Harry, Meghan Markle nu a putut călători din SUA în Marea Britanie pentru a-și lua adio de la prințul Philip, bunicul soțului ei. Cu toate acestea, fosta actriță a făcut un gest din suflet: a trimis la înmormântare o coroană de flori cu o simbolistică aparte și un bilet scris de mână.

inmormantare printul Philip

Prințul Harry a participat la funeraliile ducelui de Edinburgh fără soția sa. Meghan Markle este gravidă și nu a primit acceptul medicului pentru a face o călătorie atât de lungă cu avionul. Chiar și așa, ducesa de Sussex a fost cu sufletul alături de familia regală. A urmărit cermonia din vila sa din California, încă de la 7 dimineața și, cel mai important, a arătat că îi pasă prin gestul făcut. A ales flori cu o însemnătate aparte pentru coroana lui Philip, alături de care a trimis un mesaj scris de mână.

Citește și: Gestul de prețuire al lui Kate Middleton pentru regina Elisabeta a II-a și prințesa Diana, la înmormântarea prințului Philip

Ce simbolizează florile trimise de Meghan Markle la funeraliile prințului Philip

inmormantare Printul Philip

Pentru evenimentul nefericit de la Casa Regală, Meghan a ales o coroană colorată din care nu au lipsit mai multe flori de câmp precum scaiul vânăt (Eryngium), însemnul floral al Marinei Regale și talpa ursului (Acanthus mollis), floarea națională a Greciei, patria natală a prințului Philip. A completat cu lavandă, rozmarin, trandafiri și flori-clopoțel (Campanula), toate elemente ce simbolizează recunoștință, iubire veșnică, devotament, notează Daily Mail.
Aranjamentul floral a fost realizat de cei care s-au ocupat și de florile de la petrecerea de nuntă a lui Meghan și Harry, dar și de cele de la botezul lui Archie, primul copil al cuplului.

Citește și: Regina Elisabeta și prințul Philip, o dragoste ca-n povești. Ce sacrificiu a făcut ducele de Edinburgh pentru iubire

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri