Meghan markle la us open 2019
Actualitate

Omagiul lui Meghan Markle. Cum a ținut fosta actriță sa-si ia adio de la prințul Philip

Însărcinată cu al doilea său copil și al prințului Harry, Meghan Markle nu a putut călători din SUA în Marea Britanie pentru a-și lua adio de la prințul Philip, bunicul soțului ei. Cu toate acestea, fosta actriță a făcut un gest din suflet: a trimis la înmormântare o coroană de flori cu o simbolistică aparte și un bilet scris de mână.

inmormantare printul Philip

Prințul Harry a participat la funeraliile ducelui de Edinburgh fără soția sa. Meghan Markle este gravidă și nu a primit acceptul medicului pentru a face o călătorie atât de lungă cu avionul. Chiar și așa, ducesa de Sussex a fost cu sufletul alături de familia regală. A urmărit cermonia din vila sa din California, încă de la 7 dimineața și, cel mai important, a arătat că îi pasă prin gestul făcut. A ales flori cu o însemnătate aparte pentru coroana lui Philip, alături de care a trimis un mesaj scris de mână.

Citește și: Gestul de prețuire al lui Kate Middleton pentru regina Elisabeta a II-a și prințesa Diana, la înmormântarea prințului Philip

Ce simbolizează florile trimise de Meghan Markle la funeraliile prințului Philip

inmormantare Printul Philip
Lucy Worsley Investighează este un documentar despre cele mai dramatice capitole ale istoriei britanice. Pe DIGI Wolrd și DIGI Online, azi de la 20:00.

Pentru evenimentul nefericit de la Casa Regală, Meghan a ales o coroană colorată din care nu au lipsit mai multe flori de câmp precum scaiul vânăt (Eryngium), însemnul floral al Marinei Regale și talpa ursului (Acanthus mollis), floarea națională a Greciei, patria natală a prințului Philip. A completat cu lavandă, rozmarin, trandafiri și flori-clopoțel (Campanula), toate elemente ce simbolizează recunoștință, iubire veșnică, devotament, notează Daily Mail.
Aranjamentul floral a fost realizat de cei care s-au ocupat și de florile de la petrecerea de nuntă a lui Meghan și Harry, dar și de cele de la botezul lui Archie, primul copil al cuplului.

Citește și: Regina Elisabeta și prințul Philip, o dragoste ca-n povești. Ce sacrificiu a făcut ducele de Edinburgh pentru iubire

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri