Lottie Moss
Actualitate

Lottie Moss a vorbit despre dependența cu care se confruntă / Getty Images

Lottie, sora fotomodelului Kate Moss, dependentă de substanțe interzise. Tânăra de 24 de ani a ajuns într-o clinică de dezintoxicare

Lottie, sora lui Kate Moss, a recunoscut că este dependentă de o substanță interzisă. Tânăra de 24 de ani a vorbit despre acest subiect cu ochii în lacrimi, la scurt timp după ce a ajuns într-o clinică de dezintoxicare.

În vârstă de 24 de ani, Lottie Moss a recunoscut, în cadrul unui clip postat pe Tik Tok, că este dependentă de cocaină.

În dreptul imaginilor postate pe rețelele sociale, ea a scris ”Când oamenii mă întreabă de ce sunt la dezintoxicare. Trist, dar adevărat.”, a spus ea.

Citește și: Lottie, sora lui Kate Moss, și-a etalat corpul perfect și multele tatuaje într-un costum de baie cu decupaje

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Potrivit Daily Mail, modelul a vorbit despre internarea într-o clinică de dezintoxicare și a mărturisit că a decis să se interneze la sfârșitul lunii ianuarie, iar de 18 zile n-a mai consumat nimic.

Lottie a fost, însă, pusă la zid de un internaut, care i-a reproșat că în loc să se concentreze pe recuperare, ea se concentrează pe postările făcute în mediul virtual. În cadrul unui interviu pentru The Sun, Peter Moss, tatăl lui Lottie, a declarat că ”fiica lui este bine”.

Lottie Moss este recunoscută pentru aparițiile seducătoare

Lottie, sora celebrului fotomodel Kate Moss, știe să se facă remarcată. Dacă sora ei mai mare a făcut legea pe podiumurile de modă, iată că și Lottie atrage toate privirile.

Citește și: Lottie Moss și noul ei iubit muzician, ipostaze tandre în miez de noapte. S-au sărutat pe stradă după o cină romantică

Blonda în vârstă de 24 de ani reușește să fie mereu în centrul atenției, întrucât de fiecare dată alege să poarte haine care mai de care mai provocatoare, ce-i lasă la vedere silueta perfectă.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri