Shannen Doherty
Actualitate

Shannen Doherty luptă cu mai multe tipuri de cancer. / Foto: Profimedia

Lovitură după lovitură pentru Shannen Doherty, în lupta cu cancerul. După o operație nu mai putea ține nici măcar o furculiță în mână

Shannen Doherty, actrița din "Beverly Hills, 90210", a primit o nouă lovitură de la viață. Aceasta se luptă de câțiva ani cu diverse forme de cancer, iar acum a dezvăluit că boala i s-a extins și la oase.

Shannen Doherty a povestit în cel mai nou număr al revistei People despre diagnosticul de cancer terminal și despre urmările resimțite după ce a fost operată pe creier la începutul anului. "A trebuit să scoatem tumoarea și să fie trimisă la patologie. A fost, cu siguranță, unul dintre cele mai înfricoșătoare momente din viața mea", a povestit vedeta de 52 de ani. După operația suferită la creier, lui Doherty i-a fost greu să-și mai folosească mâna dreaptă. Timp de trei-patru luni, nu mai putea ține în mână nici măcar un pahar sau o furculiță.

Citește și: Primele poze de paparazzi cu Shannen Doherty, după ce a dezvăluit că i s-a răspândit cancerul la creier. Nu și-a pierdut zâmbetul

Shannen Doherty
Shannen Doherty, noi declarații despre starea de sănătate/ Captură video Instagram

"Ți se administrează atât de mulți steroizi pentru a elimina orice inflamație a creierului. Eu am o reacție îngrozitoare la steroizi, așa că am încercat să reduc doza, apoi creierul s-a umflat puțin mai mult, iar mâna nu-mi mai funcționa deloc", a mărturisit Shannen. Nu s-a lăsat, însă, doborâtă de acest nou obstacol și a muncit pentru a-și recâștiga funcțiile motorii.

"Prima dată când un pahar mi-a alunecat din mână am zis:'Nu, nu, nu, asta nu se întâmplă. Voi lucra la asta'. Așa că am făcut-o. Te poți gândi dacă ar fi putut scoate mai mult din acea tumoare, dar ai nevoie de perseverență, dedicare și încredere pentru a trece de anumite lucruri. Iar eu nu renunț".

Shannen Doherty, după ce cancerul i s-a extins și la oase

În aceeași publicație, vedeta a anunțat și că boala i-a ajuns la oase.

„Nu mi-e frică de moarte pentru că știu unde merg, oamenii pe care o să-i văd....Nu vreau să mor. Asta-i diferența. Nu mi-e teamă de moarte, doar că nu vreau să mor... niciodată. Pentru că nu am terminat cu viața. Nu am terminat de iubit. Nu am terminat de creat. Nu am terminat cu speranța de a schimba lucrurile în bine. Pur și simplu nu am terminat încă”a mărturisit actrița din „BH 90210”, în discuția cu reporterii People.

Citește și: Val de comentarii după ce Shannen Doherty a dezvăluit că a fost operată după ce cancerul i s-a răspândit la creier:„Ești o luptătoare”

Shannen Doherty a fost prima dată diagnosticată cu cancer mamar în 2015. După o dublă mastectomie, chimioterapie și radioterapie, în 2017 anunța că maladia a intrat în remisie. Trei ani mai târziu, însă, la începutul lui 2020, a făcut public că boala s-a întors și că s-a răspândit. Diagnosticul primit cu câteva luni înainte de a da vestea: cancer în stadiul 4.

În vara anului 2023, Doherty a distribuit un videoclip în care apărea în spital înainte de una dintre operațiile la care a fost supusă: îndepărtarea unei tumori pe creier.

În ciuda tuturor acestor lovituri, actrița nu se pregătită să renunțe. "Ceea ce îmi place să spun tuturor, inclusiv mie însămi, este despre a trece de doi, trei, patru, cinci ani, pentru că în acest timp va apărea un nou protocol medical, un nou studiu clinic. Mereu apare ceva, trebuie doar să ajungi până la acel punct".

 

 

Etichete: cancer , shannen doherty

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri