Mădălina Ghenea
Actualitate

Mădălina Ghenea / Foto: Profimedia

Mădălina Ghenea, jefuită la ieșirea din aeroport. A rămas fără lucruri de mare valoare și crede că totul a fost planificat

Mădălina Ghenea a avut parte de o experiență groaznică pe Aeroportul Fiumicino din Roma. În timp ce se întorcea din Arabia Saudită, românca a fost prădată de hoți și a rămas fără mai multe bunuri de mare valoare.

Conform Il Messaggero, românca e sigură că furtul nu a fost unul întâmplător, ci a fost targetată și urmărită pentru a fi lăsată fără cel mai prețios bagaj cu care călătorea. Cei care au jefuit-o păreau să știe informații personale despre actriță, motiv pentru care au și planificat furtul cu mult timp înainte și au acționat imediat cu Ghenea a aterizat.

Citește și: Mădălina Ghenea, adevărul despre viața ei sentimentală: ”Nu am mai ieșit la o întâlnire cu un bărbat de doi ani de zile!”

Din Riad, Mădălina s-a îmbarcat într-o cursă cu destinația Roma, unde a participat la o gală, unde a și fost premiată. Imediat cum a ieșit din aeroport, Ghenea a fost jefuită. Hoțul, rămas deocamdată necunoscut, a sustras unul dintre geamantanele în care șatena avea bijuteriile și alte bunuri personale de mare valoare, chiar din fața șoferului care o aștepta în zona Sosiri.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Vedeta este convinsă că hoțul a avut un complice care-i știa toate mișcările. Eforturile româncei de a-l urmări pe hoț și de a recupera bunurile au fost inutile. Între timp, bărbatul dispăruse, profitând de decizia șoferului de a parca mașina într-o zonă izolată. Mădălina Ghenea a depus plângere la poliție, iar incidentul este investigat cu atenție, mai ales că nu este primul episod ciudat pe care aceasta l-a trăit în ultimii ani. Actrița consideră că este persecutată pentru a-i fi distruse viața și cariera, fiind convinsă că este în vizorul unor persoane care o urmăresc.

Citește și: E invidiată și admirată deopotrivă, dar Mădălina Ghenea nu și-a construit cariera fără sacrificii: “Am început să lucrez de la 14 ani”

Foto: Profimedia

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?