Mădălina Ghenea
Divertisment

Mădălina Ghenea, invitată la evenimentele din cadrul Festivalului de Film de la Cannes. / Foto: Profimedia

E invidiată și admirată deopotrivă, dar Mădălina Ghenea nu și-a construit cariera fără sacrificii: "Am început să lucrez de la 14 ani"

Mădălina Ghenea a bifat o apariție de divă la un eveniment din cadrul Festivalului de Film de la Cannes. Românca a fost premiată la World Influencers and Bloggers Awards, unde sunt celebrate meritele celor care își fac auzită vocea în cadrul campaniilor sociale și le oferă tinerelor talente un ajutor în a se afirma. Șatena a ținut un discurs în care le-a mulțumit fotografelor din Ucraina cu care colaborează și și-a arătat sprijinul pentru poporul ucrainean. De asemenea, aceasta a dezvăluit și faptul că a început să muncească încă din adolescență.

Citește și: Mădălina Ghenea, adevărul despre viața ei sentimentală: ”Nu am mai ieșit la o întâlnire cu un bărbat de doi ani de zile!”

Mădălina Ghenea
Mădălina Ghenea, apariție de divă la Cannes / Foto: Profimedia

Actriță și model, Mădălina Ghenea a reușit să-și creeze un nume peste hotare. Nu i-a fost ușor și mulți au privit-o cu neîncredere tocmai pentru că este foarte frumoasă. Cu toate acestea, a ajuns și la Hollywood, acolo unde-și dorea dintotdeauna, iar la Cannes este nelipsită în perioada Festivalului de Film. Pentru apariția la evenimentul la care a și fost premiată, românca din Slatina a creionat un look spectaculos. Îmbrăcată într-o rochie verde-smarald pe un umăr, strânsă în talie și cu o crăpătură lungă pe picior, actrița a strălucit. 

Citește și: Mădălina Ghenea, apariție spectaculoasă la brațul lui Al Pacino în ”House of Gucci”. Imaginile cu românca sunt virale

Ghenea a împărtășit cu cei peste un milion de oameni care o urmăresc pe Instagram instantanee de la eveniment și câteva cuvinte care o arată dincolo de glamour-ul aparițiilor pe covorul roșu.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"Am început să lucrez de la 14 ani și m-am obișnuit să călătoresc sau să lucrez aproape în fiecare zi. Când eram însărcinată cu fiica mea, Charlotte, am simțit că nu făceam suficient. Dintr-o dată am avut prea mult timp la dispoziție și mereu am avut această mare dorință de a reuși să alcătuiesc o echipă, să descopăr noi talente și să le susțin, să le ofer posibilități mari, așa că am decis să înființez o companie de producție. Această companie mi-a oferit posibilitatea de a propune tinere talente, regizori și fotografi mărcilor cu care lucrez", a scris Mădălina în dreptul imaginilor, fără a uita să le mulțumească și să le promoveze pe fotografele din Ucraina cu care lucrează și pe care a ajuns să le ajute să primească joburi tocmai datorită companiei sale. Româna le-a lăudat pentru determinare, dar și pentru felul în care fac față tragediei din țara lor natală.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri