o femeie a aflat ca sotul ei avea o viata secreta
Actualitate

Yve Gibney, femeia care a aflat ca sotul ei avea o viață secretă

Mărturisirile dramatice ale unei femei al cărei soț ducea o viață secretă: ”Am aflat că s-a însurat cu alta de pe Facebook!”

Yve Gibney, o femeie în vârstă de 60 de ani, a descoperit că soțul ei, omul care i-a fost alături timp de 17 ani, avea o altă viață în paralel. Femeia a aflat că acesta s-a căsătorit cu o alta după ce a văzut poză de la nunta lui pe Facebook.

Yve Gibney a vorbit în cadrul unei cărți pe care a scris-o despre cum a descoperit că Maurice, bărbatul care i-a fost alături timp de 17 ani, ducea o viață în paralel la doar 160 de kilometri depărtare. Mai exact, ea a aflat că bărbatul era căsătorit cu altă femeie după ce a văzut imagini de la nunta lui pe Facebook.

Citește și: Globurile de Aur 2021 | Lista completă a câștigătorilor

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Bărbatul lucra în industria petrolieră și își împărțea timpul liber între două femei - Yve în Wirral, nord-estul Angliei și Suzanne Prodhoe, o profesoară care trăia la 160 de kilometri depărtare, în Stourbridge, un orășel din Anglia. Ambele femei trăiau fericite și nu știau de existența celeilalte. Acum, însă, Yve a scris o carte în care a vorbit despre experiența ei, sub titlul ”Fața unui bigamist”.

Pentru fapta lui, Maurice a fost condamnat la șase luni de închisoare cu suspendare.

”A fost copleșitor. Vorbim de o trădare absolută, n-a fost doar o aventură.”, a mărturisit femeia care are acum 60 de ani.

”Mariajul este o declarație de iubire și un angajament. Când crezi că ești într-o relație fericită mergi mai departe, nu stai să te gândești. Am fost victima bigamiei și am fost îngrozită din punct de vedere emoțional, însă nu mă definește această trădare. Am ales să nu fiu o victimă. Cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat este că acum sunt liberă. Și eu și băieții mei.”, a adăugat femeia, potrivit Daily Star.

Citește și: Globurile de Aur 2021: Ce ținute au purtat vedetele atât pe covorul roșu, cât și în videoconferințe

Yve și Maurice s-au cunoscut în timp ce lucrau amândoi în Nigeria, iar trei luni mai târziu s-au căsătorit. Din cauza joburilor, însă, ei au fost nevoiți să petreacă mult timp la distanță, însă niciodată nu și-a imaginat că ar putea fi vorba de o altă femeie.

În septembrie 2011, însă, Maurice a cunoscut-o pe Suzzane. Șase luni mai târziu s-au logodit, iar în martie 2013 s-au căsătorit.

Prima lui soție, Yve, a descoperit că bărbatul s-a căsătorit cu altă femeie după ce a văzut niște poze.

”Mă uitam la pozele unei rude și într-o imagine am zărit-o pe sora lui purtând o pălărie de nuntă. Am avut un sentiment bizar că soțul meu s-a căsătorit cu altcineva, însă un prieten mi-a zis ”Nu fi ridicolă.” N-am putut să scap de acest sentiment.”, a mai adăugat ea.

Citește și: Globurile de Aur 2021. Ce vedete s-au făcut remarcate pe covorul roșu sau… în propria sufragerie

Ulterior, a descoperit că noua familie a bărbatului nu știa de existența ei, credea că este divorțat de câțiva ani. Chiar și așa, însă, Suzanne a ales să trăiască în continuare alături de Maurice, iar în prezent sunt împreună.

Credit foto: Captură video ITV Hub

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri