Meghan Fox și Machine Gun Kelly, declarații de dragoste profunde
Actualitate

Meghan Fox și Machine Gun Kelly, declarații de dragoste profunde. Getty Images

Meghan Fox și Machine Gun Kelly, declarații de dragoste profunde. Cei doi se iubesc ca-n prima zi

Meghan Fox și Machine Gun Kelly formează unul dintre cele mai fresh cupluri din showbizul de peste Ocean și cu siguranță au demonstrat că se iubesc profund. Cei doi nu ratează nicio ocazie pentru a-și declara dragostea pe care și-o poartă. 

Cei doi și-au făcut relația publică în mai, anul trecut, iar de atunci nu ezită să-și declare iubirea și să uimească prin aparițiile controversate. Machine Gun Kelly este atât de îndrăgostit de frumoasă brunetă, încât mai multe surse au declarat că acesta ar fi gata să o ia oricând de soție, iar el nu a ezitat să recunoască că îi poartă sângele la gât, într-un colier. 

Citește și: Megan Fox, apariție răvăşitoare la o cină romantică cu iubitul ei. Actrița și-a etalat decolteul generos într-un top minuscul

Iată cele mai profunde declarații de dragoste pe care cei doi și le-au făcut în decursul relației:

„Am știut imediat că el este ceea ce eu numesc o flacără dublă. În loc de un suflet pereche, o flacără dublă este de fapt acolo unde un suflet a urcat la un nivel suficient de înalt încât să poată fi împărțit în două corpuri diferite în același timp. Deci suntem de fapt două jumătăți ale aceluiași suflet, cred. Și i-am spus asta aproape imediat, pentru că am simțit-o imediat” - Megan Fox, despre legătura ei instantanee cu Machine Gun Kelly, în timpul primului lor interviu în iulie 2020. 

„Nu am știut ce este dragostea până când noi am avut contact vizual. Atunci am fost de genul „Woa” , a spus Machine Gun Kelly, în timpul unei apariții din septembrie 2020.

„A-l iubi este ca și cum ai fi îndrăgostit de un tsunami sau de un incendiu de pădure. Intensitatea contopirii cu el este pur și simplu copleșitoare, iar amenințarea pe care o reprezintă este atât de puternică, dar atât de frumoasă, încât nu ai de ales decât să te predai cu evlavie și cu recunoștință” - Meghan Fox, în timpul unui interviu din noiembrie 2020.

„M-am uitat în ochii lui și am simțit cel mai curat, cel mai blând, cel mai pur spirit. Inima mi s-a spulberat imediat și am știut doar că sunt terminată.” -  Meghan Fox, despre prima interacțiune cu Machine Gun Kelly.

Citește și: Megan Fox, apariție spectaculoasă pe străzile din Los Angeles. Cum arată ținuta stylish cu care a atras toate privirile

„Când este vară, este cea mai fierbinte vară. Când este iarnă, este cel mai răcoare. Toamna și primăvara sunt o tranziție frumoasă. Ea nu seamănă cu nicio persoană pe care am întâlnit-o vreodată în viața mea.” -  Machine Gun Kelly.

„Îmi amintesc doar de această ființă înaltă, blondă, fantomatică și mi-am ridicat privirea și mi-am spus: „Miroși a iarbă. S-a uitat în jos la mine și a spus: „Sunt iarbă”. Apoi, jur pe Dumnezeu, a dispărut ca un ninja într-o bombă fumigenă” - Meghan Fox, despre prima ei întâlnire cu Kelly la o petrecere cu câțiva ani înainte de a începe să se întâlnească.

„Cred că o parte din conexiunea noastră vine în mod natural, deoarece relația noastră este atât de karmică încât spiritul nostru, sufletele noastre, sunt atât de împletite pe acel plan superior, o mare parte este gestionată pentru noi de strămoșii noștri și de spiritele și energiile care sunt veghează asupra noastră”, mai spunea Meghan Fox, despre conexiunea dintre ea și Machine Gun Kelly. 

Intrebarea zilei

Anul acesta marcați cumva Halloween-ul?

Partenerii Nostri