Meghan Markle și prințul Harry
Actualitate

Meghan Markle și prințul Harry / Profimedia Images

Meghan Markle a crezut că va deveni o Beyonce a Marii Britanii după căsătoria cu prințul Harry. Când i s-a ”năruit” acest vis

Meghan Markle a crezut că va fi o adevărată ”Beyonce a Marii Britanii” după ce s-a căsătorit cu prințul Harry, însă la scurt timp, aceasta și-a dat seama că detestă regulile stricte impuse de familia regală, potrivit unor dezvăluiri făcute într-o carte ce va fi lansată în curând.

Surse apropiate ducesei de Sussex au dezvăluit, în cartea Courtiers: The Hidden Power Behind the Crown, scrisă de Valentine Low, că aceasta și-a imaginat că va deveni Beyonce din Marea Britanie după ce se va căsători cu prințul Harry, nepotul îndrăgit al reginei Elisabeta a II-a. Ulterior, însă, respectarea protocoalelor și a regulilor stricte impuse de familia regală au făcut-o pe fosta actriță să se simtă neînțeleasă și nefericită, potrivit unor pasaje din carte ce au fost publicate de jurnaliștii de la Times. 

Citește și: Un fost angajat al soției regelui Charles III face dezvăluiri despre ce fel de persoană este Camilla, regina consoartă

Totodată, în această carte se vorbește despre ”summit-ul de la Sandrigham”, care a avut loc la cinci zile după ce ducele și ducesa de Sussex au anunțat că vor renunța la îndatoririle regale. Atunci, regina Elisabeta a II-a i-a chemat pe toți membrii familiei pentru a pune la cale un plan pentru această decizie.

Inițial, discuțiile s-au purtat la Clarence House, inițial locuința prințul Charles, după care s-au mutat la Palatul Buckingham. Tot atunci, aceștia au luat în calcul cinci scenarii, printre care și ideea ca ei să aibă o lună de concediu în fiecare an pentru a se bucura de timpul liber, însă până la urmă aceștia au ales să renunțe complet la îndatoririle regale.

Citește și: S-a aflat motivul pentru care prințul Harry a ajuns ultimul la Castelul Balmoral, în ziua în care a murit bunica lui: ”A fost furios!”

”Cred că Meghan a crezut că va fi Beyone a Marii Britanii. A crezut că dacă va face parte din familia regală va avea acest privilegiu. Dar ulterior a descoperit că erau atât de multe reguli, unele chiar ridicole, că n-ar fi putut să facă nimic din ceea ce și-ar fi dorit, ceea ce este greu.”, a dezvăluit o sursă de la Palatul Buckingham, potrivit Daily Mail.

Citește și: Prințesa Charlotte a purtat o discuție cu clerul la înmormântarea Reginei Elisabeta. Mesajul descifrat de expertul în citirea buzelor

Regina Elisabeta a II-a ar fi fost dezamăgită de decizia lui Harry de a se stabili în SUA

Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, au anunțat că renunță la îndatoririle ca membri ai familiei regale la începutul anului 2020, potrivit unei surse apropiate de regina Elisabeta a II-a, care a dezvăluit că suverana a fost ”foarte rănită” de decizia celor doi.

Ducele și ducesa de Sussex au dezvăluit că vor înceta să mai lucreze pentru Familia Regală Britanică la începutul anului 2020, iar o sursă apropiată reginei Elisabeta a II-a a dezvăluit, în cadrul unei cărți publicate de curând, că a fost rănită de decizia lor.

Acestora li s-a permis să renunțe la rolurile lor, însă le-a fost interzis să mai folosească titlurile de ”Alteța Sa Regală” și erau, totodată, obligați să devină independenți financiar.

Sussex Jubilee Thanksgiving POOL
Prințul Harry și Meghan Markle au participat la slujba de la Catedrala St. Paul. / Foto: Profimedia

Citește și: ”Prințul Harry are un rol important în Familia Regală!” În ce condiții s-ar putea împăcat cu fratele său, prințul William

La acel moment, regina Elisabeta a II-a le-a mulțumit celor doi pentru dedicarea lor, adăugând: ”Eu și familia mea sperăm ca înțelegerea de astăzi să le permită să înceapă construirea unei vieți fericite și liniștite.”

În cartea ”The Royals”, ce a fost publicată de curând de Katie Nicholl, adevăratele sentimente ale reginei Elisabeta erau altele.

”A fost rănită și mi-a spus: <<Nu știu, nu-mi pasă și nu vreau să mă mai gândesc la asta>>”, a dezvăluit o sursă apropiată reginei Elisabeta a II-a în cadrul unui cărții publicate de corespondentul Vanity Fair, explicând că aceasta a fost obosită de întreg scandalul iscat după mutarea lor în SUA. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri