Prințul Harry a venit fără Meghan Markle la Castelul Balmoral
Actualitate

Prințul Harry a venit fără Meghan Markle la Castelul Balmoral / Profimedia Images

S-a aflat motivul pentru care prințul Harry a ajuns ultimul la Castelul Balmoral, în ziua în care a murit bunica lui: ”A fost furios!”

Au trecut doar câteva zile de când regina Elisabeta a II-a a fost înmormântată, iar acum ies la iveală noi detalii despre tensiunile din familia regală. Mai exact, se pare că prințul Harry a avut o ieșire nervoasă și a refuzat să ia cina cu regele Charles al III-lea și cu fratele său, prințul William, după ce tatăl său i-a cerut să nu o aducă pe Meghan Markle la Castelul Balmoral.

Prințul Harry și-a dorit ca Meghan Markle, soția lui, să-i fie aproape în ziua în care regina Elisabeta a II-a s-a stins din viață și a vrut ca ea să-l însoțească la Castelul Balmoral. Potrivit unor surse, însă, tatăl său, Charles, l-a sunat și i-a spus că e ”nepotrivit” ca actrița să fie acolo, motiv pentru care i-a cerut să nu o aducă pe Meghan Markle la Balmoral.

meghan markle si printul harry
Prințul Harry și Meghan Markle, alături de restul familiei regale la funeraliile reginei Elisabeta a II-a. / Foto: Profimedia

Citește și: Regele Charles al III-lea așteaptă apariția cărții lui Harry, înainte de a lua o decizie cu privire la titlurile lui Archie și Lilibet

Potrivit Daily Mail, prințul Harry a insistat ca regele Charles să-i permită lui Meghan să vină la Castelul Balmoral, acesta fiind motivul pentru care el a ratat avionul care i-a adus pe William și unchii săi, Andrew și Edward în Scoția.

Printul Harry si fratele lui, William

Ba mai mult, acesta a fost atât de furios că nu i s-a permis să fie însoțit de soția sa, încât seara, când a ajuns la Balmoral, a refuzat să ia cina cu Charles, William și regina consoartă Camilla.

Potrivit Daily Mail, el a luat cina cu ducele de York și cu contesa de Wessex, iar dimineața devreme a plecat singur.

Citește și: ”Prințul Harry are un rol important în Familia Regală!” În ce condiții s-ar putea împăcat cu fratele său, prințul William

”Harry a fost atât de ocupat încercând să-l convingă pe tatăl lui să-i permită să o aducă pe Meghan la Balmoral, încât a ratat zborul. Charles l-a invitat să ia cina cu el, însă Harry a fost atât de furios, încât a refuzat să mănânce cu el și cu fratele său.”, a dezvăluit o sursă pentru TMZ, potrivit Daily Mail.

Regina Elisabeta a II-a ar fi fost dezamăgită de decizia lui Harry de a se stabili în SUA

rințul Harry și soția sa, Meghan Markle, au anunțat că renunță la îndatoririle ca membri ai familiei regale la începutul anului 2020, potrivit unei surse apropiate de regina Elisabeta a II-a, care a dezvăluit că suverana a fost ”foarte rănită” de decizia celor doi.

Ducele și ducesa de Sussex au dezvăluit că vor înceta să mai lucreze pentru Familia Regală Britanică la începutul anului 2020, iar o sursă apropiată reginei Elisabeta a II-a a dezvăluit, în cadrul unei cărți publicate de curând, că a fost rănită de decizia lor.

Acestora li s-a permis să renunțe la rolurile lor, însă le-a fost interzis să mai folosească titlurile de ”Alteța Sa Regală” și erau, totodată, obligați să devină independenți financiar.

Sussex Jubilee Thanksgiving POOL
Prințul Harry și Meghan Markle au participat la slujba de la Catedrala St. Paul. / Foto: Profimedia

Citește și: ”Prințul Harry are un rol important în Familia Regală!” În ce condiții s-ar putea împăcat cu fratele său, prințul William

La acel moment, regina Elisabeta a II-a le-a mulțumit celor doi pentru dedicarea lor, adăugând: ”Eu și familia mea sperăm ca înțelegerea de astăzi să le permită să înceapă construirea unei vieți fericite și liniștite.”

În cartea ”The Royals”, ce a fost publicată de curând de Katie Nicholl, adevăratele sentimente ale reginei Elisabeta erau altele.

”A fost rănită și mi-a spus: <<Nu știu, nu-mi pasă și nu vreau să mă mai gândesc la asta>>”, a dezvăluit o sursă apropiată reginei Elisabeta a II-a în cadrul unui cărții publicate de corespondentul Vanity Fair, explicând că aceasta a fost obosită de întreg scandalul iscat după mutarea lor în SUA. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri