Meghan Markle și prințul Harry
Actualitate

Meghan Markle și prințul Harry / Getty Images

Meghan Markle ”a detestat fiecare secundă” a turneului desfășurat în Australia în 2018, alături de prințul Harry: ”Nu înțelegea nimic!”

Meghan Markle, soția prințului Harry, a detestat ”fiecare secundă a turneului desfășurat în Australia” și a considerat vizita inutilă, deși mii de oameni au venit să-i susțină, atrag atenția anumite surse regale.

Potrivit jurnalistei Tina Brown, ducesa de Sussex a detestat fiecare secundă a tuneului desfășurat în Australia în 2018, deși mii de oameni și-au arătat atunci sprijinul pentru ea și pentru prințul Harry.

Brown, care a fost apropiată de prințesa Diana și de alți membri regali, a susținut că Meghan Markle nu a fost deloc încântată de vizita pe care ea și soțul ei au desfășurat-o în 2018 în mai multe orașe din Australia, precum Sydney, Melbourne și Dubbo.

Citește și: Prințul Harry și Meghan Markle nu s-au putut decide ce nume să-i dea primului lor copil. Cum au rezolvat situația ducii de Sussex

”Vă imaginați că Meghan a fost entuziasmată, nu? Nu. Aparent, ea a detestat fiecare secundă a vizitei. Ea n-a înțeles nimic din ce s-a întâmplat atunci. În loc să se bucure de oamenii care au apărut la Opera House pentru a-i susține, ea a fost, mai degrabă, indiferentă: <<Cu ce scop? Nu înțeleg asta.>>, i-ar fi spus un angajat de la Palat lui Brown.”, a dezvăluit sursa respectivă. 

Totodată, sursa respectivă a subliniat că Meghan Markle n-ar fi înțeles nimic din ce presupune rolul ei regal și era mai mult interesată să fie în lumina reflectoarelor, potrivit Daily Mail.

Citește și: Prințul Harry și Meghan Markle, sărut în fața a 500 de oameni, la Jocurile Invictus. Ducesa a vorbit în cuvinte dulci despre soțul ei 

Atunci, ducii de Sussex au luat parte la 75 de întâlniri în timpul celor 16 zile petrecute în Australia, Noua Zeelandă, Fiji și Tonga, acesta fiind al patrulea lor turneu mondial. Totodată, în acea perioadă, Meghan Markle se afla în primele luni de sarcină.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?