Meghan Markle și prințul Harry
Actualitate

Meghan Markle și prințul Harry, prima vizită în Europa după mutarea în California. / Foto: Profimedia

Prințul Harry și Meghan Markle, sărut în fața a 500 de oameni, la Jocurile Invictus. Ducesa a vorbit în cuvinte dulci despre soțul ei

Meghan Markle și prințul Harry au făcut front comun în prima lor vizită în Europa, după ce s-au mutat în California, în 2020. Cei doi au deschis Jocurile Invictus 2022, ce se țin în Olanda, care au pus la start 500 de veterani de război răniți, transformați în adevărați sportivi. În timpul ceremoniei de deschidere a competiției fondate de Harry în 2014, Meghan și prințul s-au sărutat pe scenă.

Înainte de a ajunge în Haga, Harry și soția lui au făcut o vizită-fulger în Marea Britanie, unde s-au întâlnit cu regina Elisabeta a II-a. Nu se știu deocamdată detalii despre cele discutate și dacă întrevederea a fost una normală și afectuoasă, având în vedere că în ultimii ani relațiile celor doi cu restul familiei au fost cel puțin dificile.

Citește și: Prințul Harry și Meghan Markle, criticați dur pe rețelele sociale după ce au vizitat-o în secret pe regina Elisabeta: ”Cum au putut?”

Meghan Markle și prințul Harry
Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Meghan și Harry și-au refăcut un pic imaginea afectată de controversele din ultimul timp. Aceștia s-au arătat drăgăstoși unul față de celălalt și și-au exprimat sprijinul necondiționat prin gesturi și priviri. Fosta vedetă devenită ducesă de Sussex a vorbit în discursul ei despre dragostea și respectul pe care i le poartă soțului său.

Citește și: Prințul Harry și Meghan Markle, ținta glumelor la BAFTA 2022. Ce a spus Rebel Wilson despre interviul pe care i l-au acordat lui Oprah

Meghan Markle, despre prințul Harry: "Nu aș putea să-l iubesc și să-l respect mai mult"

Meghan l-a prezentat pe Harry celor 500 de oameni prezenți pe stadionul din Olanda unde se ține competiția sportivă. "Este onoarea mea să vă prezint pe cineva care a petrecut multe nopți plănuind aceste jocuri. Nu aș putea să-l iubesc și să-l respect mai mult și știu că mulți dintre voi simțiți la fel pentru că este veteran ca și voi, a bifat două stagii în Afganistan, 10 ani de carieră militară, a fondat Jocurile Invictus și este tatăl celor doi micuți ai noștri, Archie și Lili. Vă rog să-l primiți pe soțul meu incredibil, prințul Harry, Ducele de Sussex", a spus fosta actriță din "Suits" în fața publicului. Când a urcat pe scenă, Harry și-a sărutat soția, în uralele sutelor de oameni. "Îți mulțumesc, dragostea mea", i s-a adresat el lui Meghan.

Citește și: Fratele lui Meghan Markle, detalii rare despre prima căsnicie a ducesei: “Trevor o adora, iar ea i-a înapoiat inelul prin poștă”

Foto: Profimedia, Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri