Meghan Markle
Actualitate

Meghan Markle / Foto: Profimedia

Meghan Markle a fost vizată de „hărţuire şi abuz” în timp ce era însărcinată cu Archie şi Lilibet: „Ne-am uitat umanitatea”

Meghan Markle a criticat „toxicitatea aparent nesfârşită” a reţelelor sociale, dezvăluind că a fost vizată de „hărţuire şi abuz” în timp ce era însărcinată cu Archie şi Lilibet, relatează BBC.

Ducesa de Sussex a fost vorbitorul principal la un eveniment care a marcat Ziua Internaţională a Femeii la festivalul anual SXSW din Austin, Texas. Ea a spus că acum păstrează distanţa faţă de astfel de comentarii pentru confortul propriu, relatează News.ro.

Meghan a spus că oamenii au „uitat umanitatea” în anumite zone ale media şi din sfera digitală. Prinţul Harry se afla în primul rând în public, urmărind discursul.

Citește și: Meghan Markle a dezvăluit cum a fost prima întâlnire cu Kate Middleton: „Am fost confuză”. Tensiunea dintre ele a pornit de atunci

„Cea mai mare parte a agresiunii şi abuzurilor pe care le-am experimentat pe reţelele sociale şi online a fost atunci când eram însărcinată cu Archie şi cu Lili”, a explicat ea.

Fosta actriţă din Suits, în vârstă de 42 de ani, a discutat, de asemenea, mai multe subiecte, de la importanţa reprezentării diverse până la portretizările maternităţii în film şi divertisment.

Meghan a spus că i s-a părut „deranjant” faptul că femeile manifestă ură una faţă de cealaltă online, adăugând: „Nu pot înţelege asta”.

„Dacă citeşti ceva groaznic despre o femeie, de ce împărtăşeşti prietenilor tăi?”, a întrebat ea. „Dacă ar fi fost prietenul tău, sau mama ta sau fiica ta, nu ai face-o”, a comentat Meghan Markle.

Citește și: Meghan Markle și cea mai bună prietenă din copilărie au rupt relația după 3 decenii: "Foarte calculată când vine vorba de oameni"

„Cred că aceasta este piesa care lipseşte atât de mult acum (cu) ceea ce se întâmplă în spaţiul digital şi în anumite secţiuni ale mass-media – am uitat de umanitatea noastră şi asta trebuie să se schimbe”, consideră Meghan Markle.

La îndemnul colegei sale Katie Couric, Meghan a împărtăşit din nou modul în care o scrisoare pe care a trimis-o la vârsta de 11 ani gigantului de bunuri de larg consum Procter & Gamble a dus la schimbarea unei reclame sexiste care promovează detergentul de spălat vase.

Meghan a spus că această experienţă i-a arătat puterea de a vorbi şi de a susţine. „Vocea ta nu este mică, trebuie doar auzită”, a spus ea audienţei.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri