meghan markle
Divertisment

Meghan Markle se afla in fruntea clasamentului celor mai stilate personalitati ale anului 2019. Din acest top nu mai face parte nicio alta reprezentanta regala si cuprinde nume precum Kylie Jenner, Zendaya, Cardi B, Billie Eilish.

Meghan Markle a dezvăluit cum a fost prima întâlnire cu Kate Middleton: „Am fost confuză”. Tensiunea dintre ele a pornit de atunci

Prima întâlnire dintre Meghan Markle și cumnata sa, Kate Middleton, nu a decurs așa cum s-ar fi așteptat fosta actrița din Suits. Potrivit declarațiilor făcute de soția prințului Harry în controversatul documentar lansat în 2022, momentul când a cunoscută pe soția prințului William a făcut-o să se simtă „confuză”. 

După ce și-au făcut relația publică, prințul Harry a prezentat-o pe Meghan Markle familiei sale, începând cu regretata regină Elisabeta și cu Regele Charles, iar apoi a organizat o întâlnire cu fratele său, William, și cu soția lui, Kate Middleton. Mulți s-au gândit atunci că Meghan și Kate vor crea o legătură strânsă, având în comun relația lor cu nepoții reginei Elisabeta, însă lucrurile nu au stat deloc așa. Se pare că cele două nu au reușit niciodată să fie prietene din cauza diferențelor de personalitate, relatează Mirror

Citește și: Ce relație este, de fapt, între Kate Middleton și Meghan Markle. Gestul care a trădat-o pe prințesă: „A fost un eveniment tensionat”

Meghan a povestit în cadrul documentarului „Harry & Meghan” că prima întâlnire cu Kate Middleton a făcut-o să fie confuză. „Am întâlnit-o prima dată pe Kate când a venit împreună cu Will la noi la cină. Îmi amintesc că purtam blugi rupți și eram desculță. Sunt genul de persoană care îmbrățișează oamenii și nu mi-am dat seama că acest gest îi supără pe britanici”, a mărturisit fosta actriță, adăugând: „Am început să înțeleg foarte repede că formalitatea din exterior se aplică și în interior. A fost surprinzător pentru mine. Am fost confuză”. 
 
Și prințul Harry a vorbit despre relația dintre soția sa și Kate în cartea „Spare”, dezvăluind că cele două au avut un conflict înainte de nunta lui cu Meghan. Potrivit declarațiilor lui Harry, Kate a fost supărată că a trebuit să aștepte o zi pentru a primi un răspuns de la Meghan, în legătura cu rochia de domnișoară de onoare a prințesei Charlotte. Fiul Regelui Charles susține că sugestia lui Meghan de a duce rochia la un croitor regal „nu a fost suficientă” pentru Kate, aceasta din urmă insistând că „toate rochiile trebuie refăcute”.

Harry a mărturisit în cartea sa că totul s-a întâmplat cu doar câteva zile înainte de nuntă, iar Meghan era suprasolicitată atât cu organizarea evenimentului, cât și cu haosul creat de tatăl său, Thomas Markle. Mai mult, ducele de Sussex a declarat că soția sa a ajuns să cadă în genunchi și să „plângă pe podea”, fiind epuizată de tot ce se întâmpla în viața ei. 

Citește și: Cum a reacționat prințul William când Harry i-a spus că are o relație cu Meghan Markle. Kate Middleton a asistat la discuție

„Meg nu i-a răspuns imediat lui Kate. Primea nesfârșite mesaje legate de nuntă, dar a ales să se ocupe de haosul creat de tatăl ei. Așa că i-a răspuns a doua zi dimineața și i-a spus lui Kate să meargă la croitorul nostru”, se arată în cartea prințului Harry, „Spare”. 

Mesajele dintre Meghan și Kate au fost publicate de prințului Harry în cartea sa:

Kate: „Rochia lui Charlotte este prea mare, prea lungă, prea largă. A plâns când a încercat-o acasă.”

Meghan: „Bine, și ți-am spus că croitorul a stat de la 8 dimineața. Aici. La KP (n.r. Palatul Kensington). O poți lua pe Charlotte să o schimbe, așa cum fac celelalte mame?”

Kate: „Nu, toate rochiile trebuie refăcute”.

Meghan: „Nu știu ce să mai spun. Dacă rochia nu se potrivește, te rog du-o pe Charlotte să-l vadă pe Ajay. A așteptat toată ziua.”

Kate: „Bine”.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?