prințul Harry și Meghan Markle.jpg
Actualitate

Prințul Harry și Meghan Markle / Profimedia Images

Noi dezvăluiri despre Meghan Markle și prințul Harry. Ce îl împiedică pe ducele de Sussex să revină la Londra

Prințul Harry a recunoscut că își dorește să revină în Anglia ori de câte ori are posibilitatea, deoarece vrea să-l vadă pe tatăl lui, care este bolnav de cancer, însă nu se știe dacă acesta va fi însoțit de soția lui, Meghan Markle și de cei doi copii.

La o lună de când prințul Harry a venit la Londra pentru a-l vedea pe regele Charles, care a fost diagnosticat cu cancer, surse apropiate acestuia au dezvăluit că ducele de Sussex este foarte dornic să revină în Anglia, potrivit Mirror. 

printul harry
Prințul Harry / Foto: Profimedia

Am câteva călătorii plănuite în Anglia, așadar voi trece să-mi vizitez familia de câte ori voi putea”, a spus Harry, în cadrul unui interviu pentru Good Morning America.

O sursă apropiată acestuia a dezvăluit că ducele de Sussex și-ar dori să fie însoțit de Meghan și de cei doi copii ai lor, prințul Archie și prințesa Lilibet, dar se pare că fosta actriță nu ar fi deloc încântată de idee.

Citește și: Motivul pentru care prințul Harry și Meghan Markle nu au fost prezenți la Super Bowl. Ducele s-a întors recent din Marea Britanie

Potrivit Mirror, prințul Harry este de părere că aceste vizite îi vor ajuta să construiască niște punți cu restul familiei regale.

Meghan Markle/ Profimedia
Meghan Markle/ Profimedia

De asemenea, se crede că prințul Harry ar urma să revină la Londra în doar câteva săptămâni, pentru a marca zece ani de la înființarea Jocurilor Invictus. Potrivit sursei citate, el ar urma să vină în Londra în mai, pentru a participa la ceremoniile care vor avea loc la St Paul's Cathedral.

Citește și: Ce făcea Meghan Markle în timp ce Harry se întorcea din Anglia. Vestea că suveranul este bolnav de cancer nu a afectat-o deloc

„Prințul Harry este foarte hotărât, își dorește ca Meghan și copiii să-l însoțească, dar este conștient că ei i-ar fi inconfortabil să se afle în UK”, a dezvăluit o sursă pentru OK!Magazine, precizând, de asemenea, că ducele de Sussex este în discuții pentru a reveni în UK pentru festivitățile de la Invictus.

„Cred că Meghan știe că nu a fost dorită în trecut, deci de ce ar fi diferit acum. Vor fi multe apeluri și întâlniri pe Zoom planificate pentru a încerca să clarifice lucrurile înainte ca Meghan să fie de acord să se întoarcă în Marea Britanie”, a mai dezvăluit sursa respectivă.

Ce șanse există ca prințul Harry să-și reia angajamentele ca membru regal

Șansele ca prințul Harry să-și reia angajamentele ca membru al familiei regale sunt inexistente, atrag atenția surse apropiate regelui Charles, potrivit Daily Mail.

Potrivit sursei citate, nu există nicio cale prin care ducele de Sussex, în vârstă de 39 de ani, să se întoarcă să lucreze ca membru regal, nici măcar acum, când regele Charles a fost diagnosticat cu cancer și urmează un tratament riguros.

Citește și: Ce le transmitea Charles fiilor săi, Harry și William, anul trecut: „Vă rog, băieți, nu transformați ultimii mei ani într-o suferință”

Apropiați de-ai regelui Charles au explicat că acesta nu ar accepta așa ceva sub nicio formă, însă el își dorește repararea relației cu fiul său, care s-a mutat în California, Statele Unite ale Americii, în 2020, când a renunțat la angajamentele ca membru al familiei regale.

Prințul William și Regele Charles/ Profimedia

De asemenea, potrivit unor surse citate de jurnaliștii de la Daily Mail, prințul William ar fi de acord cu tatăl său, fapt pentru care nu-și dorește ca Harry să-și reia angajamentele, în ciuda momentelor delicate prin care trece, soția sa, Kate Middleton, recuperându-se acasă după o intervenție chirurgicală în urma căreia a avut nevoie de două săptămâni de spitalizare.

Citește și: O scrisoare lăsată de prințesa Diana dezvăluie legătura specială dintre Harry și William. Ce spunea Lady Di despre cei doi

Aceste dezvăluiri vin la scurt timp după ce au apărut niște speculații în The Times, potrivit cărora ducele de Sussex și-ar dori reluarea angajamentelor temporar, pentru a veni în sprijinul tatălui său, care a fost diagnosticat cu cancer luna trecută.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri