Meghan Markle, alături de soțul ei, prințul Harry
Actualitate

Meghan Markle, alături de soțul ei, prințul Harry / Getty Images

Meghan Markle, apostrofată pe rețelele sociale. Gestul ei i-a înfuriat pe internauți: ”M-am săturat de trucurile ei de PR!”

Meghan Markle, ducesa de Sussex în vârstă de 40 de ani, a stârnit din nou revoltă printre internauți, după ce pe rețelele sociale au apărut imagini de la vizita eila Uvalde, Texas, unde a mers pentru a depune un buchet de flori în memoria celor 21 de persoane, între care 19 copii, care au fost ucise.

Soția prințului Harry a fost filmată în timp ce lăsa un buchet de trandafiri în fața școlii unde a avut loc masacrul care a lăsat numeroase familii îndurerate, 19 copii fiind uciși.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Meghan Markle, criticată pentru subiectul primei ei cărți. A scris despre relația tați-copii, dar legătura cu părintele ei este ruptă

Potrivit purtătorului ei de cuvânt, Meghan Markle a făcut această vizită în calitate de mamă, pentru a-și exprima condoleanțele pentru cei îndurerați și pentru a-și arăta susținerea pentru familiile care trec prin momente cumplite.

Totuși, la scurt timp după apariția imaginilor, numeroși internauți s-au arătat revoltați de gestul ei, întrucât ea n-ar fi făcut niciun efort pentru a-și arăta susținerea pentru tatăl ei, care a suferit un accident vascular cerebral săptămâna trecută.

Citește și: Tatăl lui Meghan Markle, primele declarații după nașterea nepoatei sale. Thomas Markle n-a mai vorbit cu fiica lui de trei ani

”Să pozeze așa, cu propriul ei fotograf, mi se pare dezgustător.”, a scris un utilizator pe Twitter, în timp ce un altul a reacționat: ”M-am obișnuit cu trucurile ei de PR, dar m-am săturat.  Asta mă înfurie. Să prezinți patru fotografii, pe care să le distribui apoi în media, este total greșit.

”Poți să zbori în Texas, dar nu la tatăl tău.”, ”Tatăl tău a avut un accident vascular cerebral major în urmă cu câteva zile. Aparent, nu l-a sunat, nu i-a scris, nu i-a trimis niciun trandafir alb.”, a mai comentat un alt internaut.

Thomas Markle a suferit un accident vascular cerebral

Thomas Markle, în vârstă de 77 de ani, se afla în Tijuana, Mexico, când a început să se simtă rău. Acesta a primit îngrijiri într-o ambulanță, după cum se poate observa într-un videoclip ajuns pe rețelele sociale, în cadrul căruia apare cu o mască de oxigen pe față. Ulterior, el a fost transportat la un spital din Chula Vista, California, care se află la doar câteva ore distanță de locuința lui Meghan Markle și a prințului Harry din Montecito. Deocamdată nu se știe, însă, dacă aceasta va merge să-l viziteze.

Thomas Markle
Thomas Markle / Foto: Profimedia

Citește și: Cum arată Meghan Markle când renunță la ținutele elegante. A fost pozată de paparazzi în pantaloni scurți, în compania soțului ei

Tatăl meu se recuperează în spital. Vă rugăm să ne respectați dreptul la intimitate. În această perioadă are nevoie doar de liniște și odihnă.”, a declarat Samantha, sora vitregă a lui Meghan Markle, în vârstă de 57 de ani.

Potrivit sursei citate, acesta a avut tensiunea mărită în ultimele zile, iar din cauza problemelor de sănătate, el va lipsi de la Jubileul de Platină, așa cum a lipsit și de la nunta lui Meghan Markle și a lui Harry în 2018, când a suferit un infarct. Totodată, potrivit sursei citate, acesta n-a putut să vorbească cu paramedicii și a fost nevoit să scrie ce simptome are pe o hârtie.

 

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri