tatăl lui Meghan Markle
Divertisment

Tatăl lui Meghan Markle, primele declarații după nașterea nepoatei sale / Getty Images, Profimedia Images

Tatăl lui Meghan Markle, primele declarații după nașterea nepoatei sale. Thomas Markle n-a mai vorbit cu fiica lui de trei ani

Thomas Markle, tatăl lui Meghan Markle, a făcut primele declarații după ce ducesa de Sussex și soțul ei, prințul Harry, au anunțat nașterea fiicei lor.


Potrivit Metro, tatăl lui Meghan Markle a făcut public un mesaj prin care se anunță încântat de nașterea nepoatei sale, însă a spus că va mai dura un timp până când o va cunoaște.

Meghan Markle a născut o fetiță. Cum va reuși micuța Lillibet Diana să reunească familia regală după o perioadă tulbure

”Sunt foarte încântat de anunțul privind venirea pe lume a nepoatei mele, îi urez ei și mamei ei toate cele bune.”, a declarat Thomas Markle, potrivit sursei citate.

Tatăl ducesei de Sussex, în vârstă de 76 de ani, a declarat, de asemenea, că nu a mai vorbit cu Meghan Markle de mai bine de trei ani, de când aceasta s-a căsătorit cu prințul Harry și nu a fost invitat la nuntă.

Citește și: Familia regală britanică, reunită de fetița lui Meghan Markle și a prințului Harry.Regina Elisabeta își va cunoaște strănepoata pe Zoom

Meghan Markle nu are o relație apropiată cu tatăl ei

În urmă cu doi ani, ducesa de Sussex i-a scris tatălui ei o scrisoare, în urma numeroaselor scandaluri pe care acesta le-a provocat în presă. Meghan Markle, vizibil afectată de acțiunile părintelui ei.

În scrisoarea de cinci pagini, Meghan îi spune bărbatului că i-a provocat „durere” și că „a făcut alegerea de a nu spune adevărul și a perpetua în minciună. Ceva ce nu voi înțelege niciodată”.

Citește și: Burtica proeminentă a lui Meghan Markle, “vedeta” celei mai recente apariții tv. Senină și strălucitoare, ducesa a fost toată un zâmbet

Meghan Markle a născut o fetiță perfect sănătoasă

Megan Markle și Prințul Harry sunt de vineri părinții unei feițe, „Lili”. Știrea a fost confirmată oficial, duminică.

Fetița cuplului regal a venit pe lume a spitalul Santa Barbara Cottage vineri, la ora 11.40. Micuța se numește Lilibet „Lili” Diana, în memoria Prințesei Diana, mama lui Harry. Prințul a participat la naștere.

Citește și: Adevărul despre trecutul amoros al lui Meghan Markle. Ce dezvăluiri a făcut Joshua, bărbatul cu care a avut o relație în adolescență

Numele complet este Lilibet Diana Mountbatten -Windsor, potrivit cotidianului „The Sun”.

Prinţul Harry şi soţia sa Meghan Markel au anunţat duminică, „cu imensă bucurie”, naşterea celui de al doilea copil al lor, Lilibet ‘Lili’ Diana.

Etichete: declaratii , thomas markle , tata

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri