meghan markle printul harry
Divertisment

Adevărul despre interviul acordat de Meghan Markle lui Oprah Winfrey. Ce spera să obțină soția prințului Harry în urma dezvăluirilor

Dezvăluirile făcute de Meghan Markle în cadrul interviului acordat lui Oprah Winfrey au stârnit numeroase controverse, iar acum, la mai bine de șase luni de la difuzarea lui, apar noi detalii. Mai exact, se pare că Meghan Markle ar fi căutat doar empatia membrilor familiei regale și nu și-ar fi dorit să-i supere.

Potrivit scriitorului regal Tom Quinn, Meghan Markle își dorea să obțină ”niște scuze” din partea familiei regale britanice după interviul acordat lui Oprah Winfrey. Conform acestuia, soția prințului Harry nu și-a dorit să-și supere rudele prin dezvăluirile făcute, ci a căutat doar să obțină empatie din partea acestora.

Cred că spera să obțină niște scuze. Cred că probabil se aștepta ca membrii familiei regale să pună mâna pe telefon și să spună: <<Ne pare rău, abia acum ne-am dat seama cât de departe am ajuns. Ar fi trebuit să reacționăm altfel, să fi stat la masă ca o familie și să fi discutat problemele pe care le ai.>>”, a declarat Tom, potrivit Mirror.

Cred că a fost șocată de reacția negativă a membrilor familiei regale și de faptul că ei nu au reacționat așa cum spera.”, a mai adăugat el.

Citește și: Adevărul despre relația dintre Meghan Markle și Kate Middleton. Ce s-a întâmplat între ele după venirea pe lume a micuței Lilibet

Ba mai mult, scriitorul Tom a continuat șirul dezvăluirilor și a mărturisit că Meghan Markle a sperat să funcționeze altfel lucrurile în familia regală.

”Cred că atunci când a intrat în familia regală a crezut că va putea schimba unele lucruri, iar toți ceilalți o vor adora. I-ar fi plăcut să facă lucrurile în stilul Meghan, însă atunci când și-a dat seama că nu este posibil, ea s-a supărat. Interviul acela a fost singura modalitate de a se rezbuna, însă mai apoi l-a regretat.”, a mai povestit el.

Citește și: VIDEO Imaginile pe care Meghan Markle le-ar vrea uitate. O ședință foto din 2013 a pus-o într-o situație inconfortabilă

Ce dezvăluiri au făcut Meghan Markle și prințul Harry 

Harry a vorbit despre prințul Charles și prințul William - care sunt primul și al doilea la rând la tron ​​- și pozițiile lor în familia regală în timpul interviului său Oprah din martie.

 

"Tatăl meu și fratele meu sunt prinși în capcană. Nu pot pleca. Și am o compasiune imensă pentru asta", a spus Harry despre faptul  sunt obligați  preia locul la tron.

De asemenea, ducele și ducesa de Sussex au acuzat mai mulți membrii ai familiei regale, fără a da nume, de comentarii rasiste, spunându-i lui Oprah că au existat „îngrijorări și conversații” despre cât de închisă va fi pielea lui Archie înainte ca acesta să se nască.

Citeşte şi: Prințul Harry, șocat de primirea rece de la înmormântarea prințului Philip. S-ar putea retrage de la un eveniment de familie important

Cel care a răspuns primul la acuzațiile aduse de cei doi, a fost prințul William, spunând reporterilor în 11 martie că „nu suntem o familie rasistă”. Iar conform unui prieten al lui Meghan și Harry, conversațiile dintre prințul Harry, William și tatăl lor "nu au fost deloc productive" după interviul șocant.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri